Parokkal ismerkednek a mai nap
Sziasztok.Ma keresnénk még egy határozott párt többesünkhöz,nudizás,napozás,hűsölés a medencében,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok. Mai napra orális kalandra keresünk . Budapest
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresünk ma estére Budapest és Környékén .
Lányt vagy párt keresünk ma estére Budapest és Környékén .
Van még valaki Budapesten?
Asszonyok lányok párok ?privi .
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Asszonyok lányok párok ?
Privi
Privi
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna s most 7vegen ráérnének? Hely kellene utazni tudok
Asszonyok lányok párok ?Pest és Pestmegye ?
Privi…
Privi…
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok.Egész hétvégén ráérek.Szívesen fogadok csendes otthonomban főleg hölgyet, de persze párral is szeretkeznék.Ha cseréltünk képet, és szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor gyertek bátran.Várom üzeneted.
Sziasztok
Szombaton szívesen ismerkednènk találkoznánk lánnyal vagy párral női bi párcserès szexet keresünk! Fiúk nem èrdekelnek!!
Szombaton szívesen ismerkednènk találkoznánk lánnyal vagy párral női bi párcserès szexet keresünk! Fiúk nem èrdekelnek!!
ma este valaki, akit érdeklne outdoor/public/cruisingolás Bp-en?
ma este valaki, akit érdeklne outdoor/public/cruisingolás Bp-en?
Ma este Esztergomban szopatnék. 70-es, fiatalos, ápolt ffi
Sziasztok ápolt normális jóképűnek tartott,bár ez relatív tudom 18/6 méretű (ha ez fontos,de szerintem nem.) Férfiként keresek ápolt,kedves hölgyet párt! A szimpátia,és a közös akarat fontos hiszen csak úgy történnek meg a kellemes dolgok. Szeretek nudizni Délegyre járok rendszeresen,ha van hölgy,vagy pár aki kacérkodik a gondolattal szívesen segítek ebben is. Légy ápolt kedves ,én is az vagyok.
Sziasztok
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
Keresek párokat vagy lányokat
28eves 180/85kg.(22cm intim) Kékszemű, barna hajú magyar srác vagyok
Helyen nincs sajnos, de.utszni tudok..esetleg reptér?
Keresek párokat vagy lányokat