Sziasztok. Esetleg most sorokasári auchan környékén pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna, ismerkedne?
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok.Magas sportos pasi nagy mérettel párt keres szombaton nap közben 6ker és környékén,hármas,cuckold.
Bi párokkal ismerkednék, kamusok kösz nem
Sziasztok!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!
Sziasztok! Dunakeszi környékén párral vagy nővel ismerkednék! HETERO alapon!
29 éves, sportos, intelligens, nagyméretű!!
29 éves, sportos, intelligens, nagyméretű!!

Sziasztok! Valakinek lenne kedve kiverni nekem? Tele vagyok és magamra akarok élvezni! Kocsimban vagy nálad

Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban holnap este vagy csütörtök egész nap.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Biszex párt keresek ma estére.Helyem van.
Lányokat esetleg párokat keresünk tapasztalatainkat bővítésére.
Eddig 1x volt részünk párral kipróbálni.
Helyünk nincs, pest.megye előny
Eddig 1x volt részünk párral kipróbálni.
Helyünk nincs, pest.megye előny
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam ? Imádom ha a rengeteg gecit látom ahogy magamra csurran
kocsimban vagy nálad! 13.ker környéke

Sziasztok nővel/párral ismerkednék Gyál környékén rendszeres vagy alkalmi találkozóra esetleg házibarát szerepre!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Ma délután BP 8.ker, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék

Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Hétvégére egy kis játékhoz keresek nagyobb intimmel rendelkező és/vagy fiatal sármos srácot. A koreográfia a következő -> ki leszek kötve, be lesz kötve a szemem, és szajpecek lesz a számban (így “elkészít” egy ismerősöm) és várom, hogy kemenyen meg legyek baszva. Ennek az élménynek a megélésere keresek partnert. Részletek privatban, a helyszín Kaposvár.
5 körül szeretne valaki glory hole szopatni? Gyere ès lògasd àt.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.