Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Hali!
Ma este párokat kukkolnek Budapesten!
Ma este párokat kukkolnek Budapesten!
Sziasztok! Holnap délelőtt lenne pár egy kis házi welnesre, lazulásra? Ápolt, megbízható férfi vagyok.
Sziasztok.Akkor nekifutok még egyszer pontosabban fogalmazva...Esténként nagyon ráérek csendes otthonomban Gödöllőn.Szeretettel fogadnék hölgyet, párt ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és persze láttuk is egymást.Köszi.Várom üzeneted!

Sziasztok.párt keresek ma délutánra kózös nudizàs,szex,hüsölés a medencében Sarudon a Tisza tónál telkemen.
Sziasztok! Szívesen ismerkedek párokkal vagy lányokkal. Nagy mérettel rendelkezem
sziasztok Bp könyékéről valaki aki ma megy nudizni? szivesen csatlakoznék.
Sziasztok. ápolt 40-es férfiként keresek hölgyet, aki szereti ha kényeztetik. Bp.és vonzáskörzete. sziasztok.
Sziasztok, Jövő hét csütörtökre (július 20.) keresnénk valami izgalmas programot közösen... Mi 41 és 43 éves barátok vagyunk, többesben némi tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Hétvégére keresek kizárólag a barátnőm kényeztetésére egy beszálló srácot. Legyél vékony és nagy intim méretű.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
Sexpartnereim fogadnám most!Monor!
Sziasztok!
Augusztus 7-8 Herceghalmon nyaralunk korban alkatban hozzánk illő párokkal szívesen ismerkednénk.
Szóló pasik ne.
Köszönjük!
ZsuTi
Augusztus 7-8 Herceghalmon nyaralunk korban alkatban hozzánk illő párokkal szívesen ismerkednénk.
Szóló pasik ne.
Köszönjük!
ZsuTi

Csajok valaki kukkolna? Skype : live:.cid.cd234b8b0ca6bd22
Csajok valaki kukkolna? Skype : live:.cid.cd234b8b0ca6bd22
Sziasztok! Szerda estére keresek párt illetva lányt akinek oenne kedve kalandozni, részletek privátban!
Délelőt pesten nőt dugok csatlakozik valaki harmast probálnék ki kezdő vagyok nagyon
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok Siófokon 178 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel padokkal, helyem van
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása