Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Ma estére keresek diszkrét partnert,hely adott
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Ma estére keresek diszkrét partnert,hely adott

Àpolt pasinak szopnàm a farkàt akàr most is. Jössz ès màr hùzod is a fejem a farkadra. Helyem van.
Jó napot mindenkinek.
Ma is kis huncutkodásra keresem adatlapom szerint a partnerem/partnereim.
Várom a leveleket azoktól, akik komolyan is gondolják.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Ma is kis huncutkodásra keresem adatlapom szerint a partnerem/partnereim.
Várom a leveleket azoktól, akik komolyan is gondolják.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok!
Budapesten párokat kukkolnék szombat este!
Viber, whatsapp megoldható!
Kicsi de elég vastag farkammal kényeztetnék, kiéhezett puncit, szájat. Ha szimpik vagyunk egymásnak többről is lehet szó, mint csak szextalálka. Elsősorban Budapesten, keresek lehetőleg fiatal lányt. Fantáziadús vagyok, sok minden szeretnék veled kipróbálni, amikre eddig még nem volt lehetőségem. Nem tartom rossz embernek és rútnak sem vagyok nevezhető. Szexmániás vagyok, sokáig bírom mielőtt spiccel a spermám.
Délelőtt egy hármasba nagyon benne lennék valamerre más is szeretné,üdv
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok, van még valaki?
a pinám karbantartására keresek 30-40-es pasikat, ma este is
Most Budapest valakihoki orál anal ?
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Budapest valaki?
Sziasztok. Párral, hölggyel ismerkednék, találkoznék. Ha van valakinek kedve írhatna üzenetet.
Xx ker ma este, hellyel rendelkezo nő/ pár?
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal, lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Sziasztok,
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Sziasztok!
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Sziasztok!