Sziasztok!
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Sziasztok!
Budapesten párokat kukkolnék szombat este!
Viber, whatsapp megoldható!
Budapesten párokat kukkolnék szombat este!
Viber, whatsapp megoldható!
Ma este 22,30 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk ! Nem hosszú, de annál vastagabb intim előny !
Sziasztok, hölgyet keresek, aki ruhabemutatót tartana. Vajon hogy állnak rajta szexi ruhák?

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress

Yoni intim masszázs hölgyeknek ! ( tanult intim masszőrtől )
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
Sziasztok, ma napközben (14 óráig) szívesen találkoznék szexéhes, kalandra vágyó párral vagy nővel, akik tudnának mit kezdeni egy magas, 40-es, potens férfival. Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Bi parokkal ismerkednek aktivbvagyok csak parok
Igényes Párt keresek heti rendszerességű találkozásra. Állandó kapcsolat, sok…sok szexel!
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a feleseget meg dughatnam a ferje elott? hely kellene utazni tudok
Hölgyeim!
Holnap napközben kényeztethetnék valakit sok-sok nyelv játékkal és a képeimen látható kis baráttal?
Holnap napközben kényeztethetnék valakit sok-sok nyelv játékkal és a képeimen látható kis baráttal?
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.