Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
BP szopnék most
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Sportos 40 es pasi játszótársat keres magas vékony extra méret extra mérettel 2 ker Tárkony u poci búvóhely kizárólag hetero alapon szép estét üdv
holnap csatlakoznék párhoz, utazni tudok
Most valaki 13.ker?
Sziasztok!
Holnap este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Holnap este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Szép estét mindenkinek!
Esetleg pár aki Bp-en ma este vagy környékén 39 éves sportos swingerben jártas pasiknak örülne a hölgy reggelig tartó közös kényeztetésére?
Remélem lesz ilyen. S ha jól telt akár tartós kapcsolat is lehet.
Köszönöm
Esetleg pár aki Bp-en ma este vagy környékén 39 éves sportos swingerben jártas pasiknak örülne a hölgy reggelig tartó közös kényeztetésére?
Remélem lesz ilyen. S ha jól telt akár tartós kapcsolat is lehet.
Köszönöm
Sziasztok!Tud valaki helyet ahová érdemes kikocsikázni egy párnak?Ahol nem csak pasik vanna hanem pár is!?
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem volt részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok

Helyem van Szentendrèn
Holnap (is) locsolnék
40es pasi vagyok 19/6-os farokkal. Írja, ha érdekel. Lányok, párok.

sziasztok feleseget "hasznélnék" a férje elott akit ez izgatna! Hely kellene utazni tudok!
Ma este párommal kilátogatunk a reptérhez, csak párok vagy lányok közeledését szeretnénk.
sziasztok feleseget "hasznélnék" a férje elott akit ez izgatna! Hely kellene utazni tudok!
Videózáshoz-fotózáshoz keresünk párt, vagy hölgyet. Budapest
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Holgyeket keresek akik kezzel, vagy kulonbozo eszkozokkel tagitanak/dugnak a fenekem. Helyem nincs, tapasztalatom viszont sok! Irjatok batran!
Sziasztok!Olyan párral találkoznék ma a Tisza tónál,Poroszló sarud autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte,dugják,szopatják méretes szerszámmal,vagy szopni szerető hölgytag aki addig szopja a farkam a párja előtt még tele nem élvezem a száját.