Pasikkal-Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
45-65ig keresek házaspárt
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? 13.ker kocsimban! Tele a farkam és magamra akarok élvezni!
Szigethalom környékén valaki, könnyű esti kalandra?

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Ma este hölgyet,párt fogadnék pesten lakásomon.
Sziasztok. Van most Budapesten vagy közvetlen közelében raero hölgy vagy pár aki szívesen töltené el kellemesen és aktívan az idejét egy fiatal pasival?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szívesen ismerkednék Hölgyekkel Párokkal!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám . hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok jön valaki nyaralni Rodoszra?
Mi itt dolgozunk kint szívesen ísmerkedünk.
Mi itt dolgozunk kint szívesen ísmerkedünk.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok! Most hölgy, pár Gödöllőn? Köszi.Várom üzeneted!
Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Sziasztok! Holnap estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata.
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Szép estét. Csajszi aki összemaszatolná az arcomat nunusával?
Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? haverkodás?
Most Pesten egy jó sex valaki?