Hali.
Ma este hölgy.pár aki találkozna?
Ma este hölgy.pár aki találkozna?

Diszkrét havert, a profil alapján.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Van kedve valakinek ismerkedni ? Pár hete regisztráltam újra.
Ma belevaló pasi, aki tolná a popsipuncim? Belváros.
Sziasztok!
Ma délután szívesen találkoznék kedves párral Budapesten.
Fogadni most nem tudlak titeket.
Ma délután szívesen találkoznék kedves párral Budapesten.
Fogadni most nem tudlak titeket.
Vasarnap 12 ikén keresünk nagyobb mérettel rendelkező fiatal pasit bp 11 kerületben deleloti orákra várjúk pasik jellenkezését
Sziasztok!
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Sziasztok!
Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék mint házibarát.Esetleg ha nyitottak akkor cuckold creampie játékokra is.
Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék mint házibarát.Esetleg ha nyitottak akkor cuckold creampie játékokra is.
Jó reggelt.
Tápiószentmárton
Farmos
Nagykáta
Keresek erotikára éhes hölgyet vagy párokat.
Házibarát jelleg is akár rendszeresen is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Tápiószentmárton
Farmos
Nagykáta
Keresek erotikára éhes hölgyet vagy párokat.
Házibarát jelleg is akár rendszeresen is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Asszonyok lányok párok ?sportos jól tejelő kan keres utazni tudok privi !
Sziasztok! Most hétvégére keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!
Sziasztok keresünk egy bi lányt aki kijönne velünk Rodoszra dolgozni Májustól Októberig.
És persze szeretnénk jól érezni magunkat a meló mellet!
Apartmanba nem szexuális meló!
És persze szeretnénk jól érezni magunkat a meló mellet!
Apartmanba nem szexuális meló!
Asszonyok lányok párok ?Jól tejelő kan keres !
privi

Ezt a dumát bekajálják neked?
(Ez egy válasz egykiszene üzenetére (2023. 03. 10. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 17:12

25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Ma este belevaló pasi, aki tolná a popsipuncim? Belváros.
Hali.
Szívesen találkoznék milf-el vagy ilyen tagú párral.
Szívesen találkoznék milf-el vagy ilyen tagú párral.
Sziasztok!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Diszkrét pipa neked nálam