sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Jó reggelt
Valaki most autosra vagy egesznap Budaörsön az erdőben?
Valaki most autosra vagy egesznap Budaörsön az erdőben?
Sziasztok. Egyszer talán hátha..
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén.

Jövő héten Szentendrén keresek kalandot! Privizz
Sziasztok hölgyeket párokat keresek.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?
Holnap napkozben csinos Holgyet szivesen kenyeztetnek, akar ismerkedes nelkuli testiseg formajaban is, akar arc nelkul is, hogy biztosansagban erezhesd magad, ha esetleg csalad mellett rosszalkodnal
Persze normal taliban is benne vagyok. Esetleg csinos parokkal is talalkoznek.

Sziasztok! Ma estére keresünk hölgyet, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz, akár mindkét fél örömére is. Ápoltság adott és elvárt!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?sportos jól tejelő kan keres !privi !
Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Helyem van.
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Ma napközben, délelőtt vki, Pest!?

Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron smile
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok

Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron smile
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
sziasztok. Normális 50+os házaspár házibarátja lennék Budapest,vagy Pestmegye. Kellemes kikapcsolódásra,sok erotikával tarkitott találkozókra keresek házaspárt. N
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres hűvösvölgy környéke vékonyabb 30-40 környéki sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon szép estét üdv P
Komolyan nincs itt olyan nő, aki szereti ha 20+os kemény farok lüktet benne?
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében csütörtök vagy péntek estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok