Kedves Hölgyek!
Én egy szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat, hanem szeretői viszonyt keresek. Diszkréció alap.
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék akár a titkod is szeretőként.
Keresek hölgyeket párban is. Volt már részem két hölgy társaságára és szívesen benne lennék újra.
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
FÉRFI NE ÍRJON ÉS NE ADJA KI NŐNEK MAGÁT!!!
Én egy szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat, hanem szeretői viszonyt keresek. Diszkréció alap.
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék akár a titkod is szeretőként.
Keresek hölgyeket párban is. Volt már részem két hölgy társaságára és szívesen benne lennék újra.
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.

FÉRFI NE ÍRJON ÉS NE ADJA KI NŐNEK MAGÁT!!!
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Diszkrét játék

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Budapesti,helyel rendelkező,nagyobb méretű pasit keresünk,telt hölgy kielégítésére.
Sziasztok. Ma napközben ráérő pár, esetleg hölgy lenne aki szívesen kalandozna Budapesten? Autós kaland, cuckold,....
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Popsinyalasra keresek Holgyet oda-vissza alapon.
Sziasztok! Ma kalandozna valaki fiatal sráccal Budapesten? Helyem van.

Kereslek a profil alapján.
Sziasztok. Valóban nimfomán nőt keresek. Adatlapomon részletek és képek

Sziasztok. Jan.30 hétfő reggel utazok Cegléd- Klagenfurt vonalon,délután vissza. Autóban van hely akár csomagnak is. Hölgy-par csatlakozhat,útiköltséget természetesen meg beszéljük privát üzenetben. Köszönöm. Szép napot kívánok.
sziasztok. Nagy farkú házibarátja lennék ,kedves párnak. Alkat,kor mellékes. Ápolt,diszkrét ,igényes pasi vagyok.
Sziasztok! Van még valaki Budapesten?

Kimondottan anál imádó jól baszható csajos, női fehérneműs ribike vagyok. Ma este ráérek smile volna kedved ismerkedni?
Sziasztok fiatal párokat keresünk akikkel külön,illetve 4-es Ben szórakoztatjuk egymást írjatok bátran!!!!
Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Február 4.-én szombat késő délután itt Pesten tervezek összehozni egy 20 éves csajjal bukkake bulit. Várom sokat élvező srácok jelentkezését. Előny, ha vannak itt képeid és/vagy videód! Ígérgetők kérem másik ajtón kopogtassanak!
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel partnert keres budapest budai oldal figyelmes normális típus kizárólag hetero alapon köszi : P