Ma estere keresek partnert , sokmindenre nyitott vagyok
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferjje elott(cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok!
Sziasztok.ma estére keresünk jóképű/sármos srácot hármashoz hetero alapon pesten.képgyűjtők és kamugépek légyszi kerüljenek mert belőlük már volt elég......
Yoni intim masszázs hölgyeknek, gyakorlott intim masszőrtől !
Mostanában tantra és jóni masszázst tanulok és a jövőben szeretnék ezen a területen (is) dolgozni hivatásos masszőrként. Viszont mivel még az út elején járok, ezért szívesen gyakorolnék egy erre nyitott hölgyön. Esetleg párok is szóba jöhetnek, ahol a hölgyet masszírozom, amíg a párja nézi.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők
Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők

Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Sziasztok, hètföi napra àpolt aktív pasit keresek, akivel àtèlhetnèm elsö prosztata orgazmusomat. Diszkrèt helyem van, tudd hogy mit akarsz. Lègy àpolt, diszkrèt ès irànyító tipus.
Lehetsz hetero is, engem nem èrdekel.
Lehetsz hetero is, engem nem èrdekel.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Van itt kitartó egyén aki megpróbál kielégíteni?

After?
Sziasztok, part keresnemk ma estere Godollo kozeleben. A holgy egyenlőre csak nézne, esetleg kinyalható lenne.
Sziasztok sportos 40es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon 2 Tárkony u üdv : P
Párral ismerkednék napközbeni kalandozásra, szivesen meglátogatlak titeket szimpázia esetén
Részleteket privatban egyeztetün
András
Részleteket privatban egyeztetün
András
Írtam!
sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi..
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi..
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint!
Sziasztok párok vagyunk és holnapig ráérünk Partyzni szeretnénk Bp-en vagyunk
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz