A hosszú hétvégre keresek hölgyet BP. és környékéről akinek lenne kedve eltölteni az időt kellemes programokkal és kölcsönös szimpátia esetén finom szexxel fűszerezve.
Szigetszentmiklóson kalandot keresnèk.
Ma délután pesten meglátogatnék biszex párt.
Szigetszentmiklóson érettebb hölgyet keresnèk.
Írtam privátban.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 23. vasárnap 21:14

Sziasztok!
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok. Ma délelőtt párt lány társaságát kersem. Helyem van Gödöllő. Kukolnék is utazni is tudok.
Üdv T
Üdv T
Sziasztok. Most Budapesten vagy a közvetlen közelében, hölgy vagy esetleg pár aki kalandozna egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasival? Írjatok bátran privátba.
Aki szopatna vagy dugna ma Bp.az írjon hely van
Sziasztok. Ma kora delutanig csatlakoznek parhoz, holgyhoz
irjatok es megdumaljuk.

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek párok írjatok bátran.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Reptérnél valaki 3as?
Sziasztok!
Sziasztok,
Telt hölggyel, illetve ilyen hölgytagú pártal ismerkednék.
Tamás
Telt hölggyel, illetve ilyen hölgytagú pártal ismerkednék.
Tamás
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik szeretik az extra nagy és vastag intimet! Magas, sportos, utazni tudó pasi vagyok!
Kellemes vasárnap estét. Párhoz csatlakoznék és hölggyel is találkoznék, akit érdekel írhatna.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok,diszkréció biztonság adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok,diszkréció biztonság adott és elvárt
Sziasztok/ Szia
Mai napon pár vagy szóló hölgy keres egy ápolt , sportosabb alkatú, nagyobb méretű férfit???
Bizonyos távolságra utazni tudok
Mai napon pár vagy szóló hölgy keres egy ápolt , sportosabb alkatú, nagyobb méretű férfit???
Bizonyos távolságra utazni tudok

Este Budán szex?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.