Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok ,Budapesten keresek AKTIV bi,Heteró vagy meleg férfit ,keress és élvezz
Belevaló férfias pasi ma belváros? Popsi szexet imádom, tedd be

Sziasztok! Holnap 02.09 estére keresünk egy fogadni tudó csini hölgytagú párt Törökbálint környékéről.
Lányok/ párok? Mai nap?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Újpest-Palota-Fót-Dunakeszi környékén ismerkednék hölggyel-párral !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma és holnap Budapesten az Aquaworld Hotelbe leszek. Szívesen csatlakozok párokhoz vagy hölgyhöz. Én egy 30 éves igényes, kedves, intelligens, sportos pasi vagyok. Van tapasztalatom többesben.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Sziasztok. Napközben hölggyel vagy párral ismerkednék. 30 éves, diszkrét, ápolt, humoros, potens pasi vagyok. Mindenre nyitott
Sziasztok! Budapesten ismerkednék ma este fiatal srácként! Helyem van.

Péntek,szombaton BP 7.kerületben leszek,keresek női partnert
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok!
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Sziasztok! Herceghalom és környékén a napokban szívesen ismerkednénk egy csinos bi hölgytagú párral.
Sziasztok.Ma napközben, este, éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziasztok!
Csütörtök estére, vagy pénteki napra keresünk enyhén bisex 30as pasit jó nyelvtudással, kellő potenciával elsősorban a hölgy örömére. Helyünk van, adatlapot olvass, elérhetőséged legyen.
Csütörtök estére, vagy pénteki napra keresünk enyhén bisex 30as pasit jó nyelvtudással, kellő potenciával elsősorban a hölgy örömére. Helyünk van, adatlapot olvass, elérhetőséged legyen.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
Valaki most Nagykőrösön vagy környéke ?
Helyem van
Valaki most Nagykőrösön vagy környéke ?
Helyem van