Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Egy statisztika szerint a világ összes férfijának 0,00003 %-a rendelkezik legalább 25 cm-es pénisszel. Magyarul az 1 %-nak, azaz a 100-ból 1-nek még a további 3 százezrede.
Ez azt jelenti, hogy 10 millióból 3 férfi átlagosan.
Magyarországon a felnőtt, potens férfiak száma úgy 3 millió környékén lehet, tehát ezen statisztika szerint talán van 1 jelölt, aki megfelel nektek. De ez csak valószínűségszámítás, szóval ha pechetek van, akkor egy sincs, ha meg óriási szerencsétek, akkor talán 2-3 is akad országunkban.
Sok sikert!
(Hozzáteszem, hogy még legalább 23 centis is 200-250 fő lehet az országban összesen, persze csak ha a csalásmentes értékeket nézzük.) (Ez egy válasz kezdoparpárt üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez azt jelenti, hogy 10 millióból 3 férfi átlagosan.
Magyarországon a felnőtt, potens férfiak száma úgy 3 millió környékén lehet, tehát ezen statisztika szerint talán van 1 jelölt, aki megfelel nektek. De ez csak valószínűségszámítás, szóval ha pechetek van, akkor egy sincs, ha meg óriási szerencsétek, akkor talán 2-3 is akad országunkban.
Sok sikert!

(Hozzáteszem, hogy még legalább 23 centis is 200-250 fő lehet az országban összesen, persze csak ha a csalásmentes értékeket nézzük.) (Ez egy válasz kezdoparpárt üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
47 éve ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párokat keresek minden jóra!
Hali! Ma délután-este valami kielégülés?
egy laza délutáni szexre valaki? Bp.
kuckóm van!
kuckóm van!
Sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen kényeztetne vékonyabb nőt ill párok is érdekelnek hetero alapon. Unatkozó szexi feleséget szívesen elviszem szórakozni is
Szép napot

Sziasztok ! igazán nagy farkú ( 25cm től ) férfit keresünk !
Szopnek ma bp-n
Sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen ismerkedne sportos igényes partnereket keresek Bp ,Telki ,Szentendre ill unatkozó feleséget is szívesen meglátogatok napközben párok is érdekelnek hetero alapon szép napot üdv P
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Kispest,Csepel!Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Kispest,Csepel!Hely kell!
Senki a környéken ?

Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Partnereket keresünk, ha nincs fenykeped legyszives ne írj.