azt Én is
(Ez egy válasz albano üzenetére (2023. 01. 14. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 14:06

Valóban nimfomániás nőt keresek - 40es sportos pasi vagyok képeim adatlapon!
Idősebb urat szopnék, menni tudok.
Valóban nimfomániás nőt keresek - 40es sportos pasi vagyok képeim adatlapon!
Sziasztok
Sportos, értelmes, kitartó férfi keresi ma este partnereit.
Sportos, értelmes, kitartó férfi keresi ma este partnereit.
Budapesten és környékén keresek hölgyet, esetleg párt rendszeres kalandozásra hetero alapon. Ismerkedés leginkább élőben. Ápoltság a legfontosabb. Átlagtól nagyobb méret, borotvált. 28/F
Sziasztok! Ma estére,kellemes időtöltésre,akár iszogatással egybekötött kényeztetésre, keresek Hölgyet az adatlapom szerint. Helyem van,de menni is tudok.
Holnap este 20 óra magasságában Bp. XI. kerületi lakásunkon fogadnánk 30 év feletti, nemdohányzó, HETERO férfit hármas szexhez ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Vastag méret előny !
Sziasztok
2 sportos, izmos, szőrtelen pasit keresek feleségem kényeztetésére.
Nem külön külön keresek, 2 barát, vagy ismerős jelentkezzen.
Kép szükséges.
2 sportos, izmos, szőrtelen pasit keresek feleségem kényeztetésére.
Nem külön külön keresek, 2 barát, vagy ismerős jelentkezzen.
Kép szükséges.
Ma estére keresek kíváncsi hetero urat,vagy hölgyet közös masztira vagy többre,csak az írjon aki el is jön!
Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van!Írj elérhetőséget!Köszönöm!
Ma estére keresek kíváncsi hetero urat,vagy hölgyet közös masztira vagy többre,csak az írjon aki el is jön!
Telt, hölgyekkel ismerkednék

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni
(Budapest)

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok
Én egy 36 éves srác vagyok, több tetoválás, most szakál! nőt, párokat keresek minden jóra!Ha úgy van helyem van Várpalotán akár hétköznap is! De bizonyos távolságon az utazás se gond! akár komolyabb kapcsolat is érdekel!
Én egy 36 éves srác vagyok, több tetoválás, most szakál! nőt, párokat keresek minden jóra!Ha úgy van helyem van Várpalotán akár hétköznap is! De bizonyos távolságon az utazás se gond! akár komolyabb kapcsolat is érdekel!
nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal?
Kereslek a profil alapján.

Sziasztok!Párt keresek ma ,délutáni,esti nudis termál fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasi.Dugjuk együtt a párod vagy nézd ahogy előtted dugom szopatom a medencében.Heves megye.
Változatos szexet kedvelő pasiként keresek kalandot a hétvégére! az érzéki erotikától a vad perverz dolgokig!! a részleteket levélben, telefonon!
A mai tartózkodási helyeim.
Ha erre lenne rám igény, kérem jelezzék.
Köszönöm.
Jászberény
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Ha erre lenne rám igény, kérem jelezzék.
Köszönöm.
Jászberény
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos