Sziasztok. Tápió környéken keresnék hölgyet, rendszeres autós talira!
Sziasztok!
Az adatlapunk szerint kiírt paraméterekkel rendelkező, nem kamus az adott időpontban ténylegesen ráérő, többesben tapasztalt, nem szégyenlős, és farkát használni tudó férfias pasikat keresünk péntek este 20.00 órától kezdődő kisebb gang bang creampie bulira. Igen a cél, hogy egymás után élvezetek szexi párom puncijába! Jelentkezés fotóval és telefonszámmal várjuk.
Az adatlapunk szerint kiírt paraméterekkel rendelkező, nem kamus az adott időpontban ténylegesen ráérő, többesben tapasztalt, nem szégyenlős, és farkát használni tudó férfias pasikat keresünk péntek este 20.00 órától kezdődő kisebb gang bang creampie bulira. Igen a cél, hogy egymás után élvezetek szexi párom puncijába! Jelentkezés fotóval és telefonszámmal várjuk.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szia! 47 éves pár vagyunk! Kriszti és Laci
(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 01. 11. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 11. szerda 07:20

Sziasztok! Várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted a részletekért !

Lány,pár társaságot keresek

Ma ejszaka valaki esetleg ?
Holnap 10-11 körül tervez valaki kijönni a reptérhez? Oraloznek de lehet más is.
Penteken napkozben raero Holgyet vagy part keresek. Szivesen dugatnam magam straponnal, vagy … szolo sracok ne!
Sziasztok sportos pasi extra mérettel ismerkedne figyelmes normális igényes típus
Zsámbék Telki Bp búvóhelyem 12 van, párok ill sportos hölgyek érdekelnek kizárólag hetero alapon köszönöm

Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel, délelött Aszód környékén?
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel, délelött Aszód környékén?
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
Sziasztok!
Megy ma valaki valahova bulizni?
Megy ma valaki valahova bulizni?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szopnék ma Bp. Helyem van. Írj ha szopatnál
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Sziasztok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Hali holnap (csütörtök) Gyál - Soroksár Auchan környékén keresem nő partnerem!
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék egy budapesti szexőrült nővel, párral. Izgatnak a különleges helyzetek, nem is feltétlenül hosszú távra keresek. Izgat például, ha parkolóban, autóban játszadozunk úgy, hogy akár le is bukhatunk (persze aztán nem), de tényleg nyitott vagyok bármire, amiben van egy kis fantázia.

Sziasztok!Párt keresek ma késő délutàni termæl nudis fürdőzés cuckold,hármas.Vagy nézd ahogy dugom a pàrod egy méretes szerszámmla.Heves megye
Sziasztok. A mai napon is aktívan tudok segíteni hölgyeknek, pároknak akár bevásárlásban vagy csak egy kis városnézésben Budapesten