Sziasztok,
Ma este massziroznèk pasit, vidám befejezés műpuncival sok sikositóval,nem vagyok profi masszőr ,de azért jól érezzük majd magunkat .
Helyem van Szentendrèn
Ma este massziroznèk pasit, vidám befejezés műpuncival sok sikositóval,nem vagyok profi masszőr ,de azért jól érezzük majd magunkat .
Helyem van Szentendrèn

Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti?
Ma valaki Budapesten? Hely van, de megyek is, ha kell.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat.
A hétvégén ráérek, kérlek írjatok üzenetet és érezzük jól Magunkat !
Üdv Matifu
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat.
A hétvégén ráérek, kérlek írjatok üzenetet és érezzük jól Magunkat !

Üdv Matifu
Sziasztok!.. Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba! ..
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
sziasztok. Hölgy vagy Pár esetleg aki extra potens, többlövetű fiút keres ebben az esős időben, érzéki élvezkedésekhez akár egész nap, éjjel , maraton...?
írj üzenetet. Egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.

sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok, húsvétra keresünk pasit, adatlapunk szerint.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Budapesten lány vagy Nő? egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm..

Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!