Sziasztok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék,bp és környékén.
Ápolt,igényes,illemtudó pasi vagyok.
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Hali holnap (csütörtök) Gyál - Soroksár Auchan környékén keresem nő partnerem!
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék egy budapesti szexőrült nővel, párral. Izgatnak a különleges helyzetek, nem is feltétlenül hosszú távra keresek. Izgat például, ha parkolóban, autóban játszadozunk úgy, hogy akár le is bukhatunk (persze aztán nem), de tényleg nyitott vagyok bármire, amiben van egy kis fantázia.

Sziasztok!Párt keresek ma késő délutàni termæl nudis fürdőzés cuckold,hármas.Vagy nézd ahogy dugom a pàrod egy méretes szerszámmla.Heves megye
Sziasztok. A mai napon is aktívan tudok segíteni hölgyeknek, pároknak akár bevásárlásban vagy csak egy kis városnézésben Budapesten
Sziasztok! Várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted a részletekért !

Sziasztok !
Ma este a szépvölgyi úton kocsimba masztizok ! 23cm es pasi vagyok . Női kukolot várok ill heteró párt !
Ma este a szépvölgyi úton kocsimba masztizok ! 23cm es pasi vagyok . Női kukolot várok ill heteró párt !
Sziasztok jelenleg az Aquaworldben vagyunk
… nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére ! Ha meg éri utazunk is akar !
… nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére ! Ha meg éri utazunk is akar !

Sziasztok! Adatlapom alapján Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Fincsi lenne
(Ez egy válasz picigabesz üzenetére (2023. 01. 10. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 18:23

Most Bi pár keress, Bi párt, Urakat,, hölgyeket!
Hely van!Minél előbb írjatok! Minden jobban benne
vagyunk! Tabu az nem a mi világunk!Adjatok
számot, vissza hívunk! Csak ma, csak ma este!!!
aki el is tudd jönni!
aki el is tudd jönni!
Kellemes estét. Keresek hölgyet és párt , találkozó megvalosítása céljából, így ha van kedve valakinek , valakiknek ismerkedni az írhatna szémomra üzenetet.
Most Bi pár keress, Bi párt, Urakat,, hölgyeket!
aki el is tudd jönni!
aki el is tudd jönni!
Sziasztok, budapesten keresek kielégítetlen hölgyet

Sziasztok. 40es 190/90 19/6 pasi ismerkedne párral, lánnyal
Képeim adatlapomon láthatók - köszi, hogy elolvastad

Valaki most aki segítene rajtam? Kocsimban vagy nalad. Szívesen kiveretnem magamra
olyan írjon aki szereti ha sok jön

Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok ha van lehetőség, beszéljünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 10. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 11:11

Törölt felhasználó (4690927)

Hetero párként keresünk heteró férfit ,aki csatlakozna női tagunk kényeztetéséhez. Pest megyében várjuk a csatlakozni szeretőt, 34éves kor alatt. reális távolságból. nem 1 alkalomra és nem 1 gyors menetre .köszönjük a megértést.
Hetero párként keresünk heteró férfit ,aki csatlakozna női tagunk kényeztetéséhez. Pest megyében várjuk a csatlakozni szeretőt, 34éves kor alatt. reális távolságból. nem 1 alkalomra és nem 1 gyors menetre .köszönjük a megértést.
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap délelött, dél körül ki lenne benne egy kis orális kalandban ?
Nagykáta, Pilis, Monor környéke?
Szívesen cumiztatnék.
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap délelött, dél körül ki lenne benne egy kis orális kalandban ?
Nagykáta, Pilis, Monor környéke?
Szívesen cumiztatnék.
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?