Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Erzekipar üzenetére (2023. 01. 06. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 13:47

Pár keres igényes, korrekt párt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, csak hetero sem gond. Voltunk már párral, de nem vagyunk nagyon gyakorlottak. Enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk.
Sziasztok, keresek part akik fogadnanak fiatalabb sracot (27F)
Nagy cici elonyben.
Budapest, Pest megye.
Privatban reszletesebben
Nagy cici elonyben.
Budapest, Pest megye.
Privatban reszletesebben
Sziasztok. Keresek párt, hölgyet. Szívesen ismerkednék és találkoznék is , hiszen ez a cél.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szex vagy hetero párok szexközbeni kukkolása céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Pár keres igényes, korrekt párt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, csak hetero sem gond. Voltunk már párral, de nem vagyunk nagyon gyakorlottak. Enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk.
Sziasztok. Valóban nimfomán hölggyel ismerkednék hosszú távra
képek adatlapomon

Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok
Hölgy vagy pár esetleg még ma este??Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképét kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam!!
Zoli
Hölgy vagy pár esetleg még ma este??Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképét kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam!!
Zoli
Holnap napközben Pesten szopnek
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni párral enyhe biszex dolgokat. (Behatolás kizárva férfiak közt). Én ezt úgy képzelem el hogy a hölgy kielégítése lenne a központban, de eközben néha a hölgy összérinti az álló kemény farkunkat, és egyszerre szopja őket. Illetve ketten egyszerre vagyunk a puncijában. Az együttlét hangulata számomra ideálisan lassú, érzéki és odafigyelős lenne, sok izgatással és kényeztetéssel.
Szeretnék kipróbálni párral enyhe biszex dolgokat. (Behatolás kizárva férfiak közt). Én ezt úgy képzelem el hogy a hölgy kielégítése lenne a központban, de eközben néha a hölgy összérinti az álló kemény farkunkat, és egyszerre szopja őket. Illetve ketten egyszerre vagyunk a puncijában. Az együttlét hangulata számomra ideálisan lassú, érzéki és odafigyelős lenne, sok izgatással és kényeztetéssel.
Sziasztok,
Értelmes, kultúrált, jó humorú masszőr keresi partnereit.
Értelmes, kultúrált, jó humorú masszőr keresi partnereit.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Csinos parral ismerkednek, napkozbeni talalkak remenyeben(vagy kora reggeli). Bi harmasra is nyitott vagyok. Tapasztalatom van boven. Irjatok batran. Szep napot!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok.Várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!