48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel szívesen ismerkedne 2 ker ma este pici kicsi búvóhelyen viszont jó nagy farokkal ,vékony sportos párok ill hölgyek érdekelnek hetero alapon
Hali, hölgy? Pár?aki ma keres pasit? Privátban beszéljűnk...
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Ma Budapesten. Hölgyek, Párok írjatok.
Most jó nálam !
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 12:33

Valaki aki segítene rajtam mostanában és imádja a sok gecit ? Szét durran a farkam!
13.ker környéke! Kocsimban vagy nálad! Azt akarom hogy rám verjed és utána Nyalogasd rólam és rám köpd!

szexpartnert keresek hosszú távra,+60+70-es hölgyet,vagy párt diszkréten!!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,3.kerületben!Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,3.kerületben!Hely kell!
sziasztok
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
Még két perc és eldől ki rakhatja telibe ezt a hatalmas lyukat,én kiváncsi vagyok.
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 21:51

Sziasztok!
Egyedül leszek ma este.. barátnővel beccsiccsentettünk, Ő lelép, de aki legjobban felizgat 22:30 ig azzal hogy leírja mit csinálna velem adok egy címet..
180cm felett / átlagos izmos / férfias légy
Pesten vagyok!
Timi
Egyedül leszek ma este.. barátnővel beccsiccsentettünk, Ő lelép, de aki legjobban felizgat 22:30 ig azzal hogy leírja mit csinálna velem adok egy címet..
Pesten vagyok!
Timi
Sziasztok!
Pesten vagyok!
Timi
Pesten vagyok!
Timi
sziasztok most 7vegen raero nyitott pár van-e itt ahol a feleseget dughatnek a ferje elott(cuckold) :?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok, neccruhákat kedvelő hölgy társaságát keresem

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma du.!
18.19.20.kerületbrn!Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma du.!
18.19.20.kerületbrn!Hely kell!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok ,kezdo crossdresser vagyok
Szivesen szopnek lepcsohazban
Szivesen szopnek lepcsohazban
Valaki aki segítene rajtam mostanában és imádja a sok gecit ? Szét durran a farkam!
13.ker környéke! Kocsimban vagy nálad! Azt akarom hogy rám verjed és utána Nyalogasd rólam és rám köpd!

Miért nem egy csajt hívsz át???
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 12:11

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.