Sziasztok. Ma egész nap szvesen találkozom lányokkal, párokkal. Helyem van a közös kikapcsolódáshoz.
Sziasztok! Ha élvezetre vágyó, kielégítetlen vagy többre vágyó nő vagy szőrös puncival, örömmel kinyalnálak akár ellenszolgáltatás nélkül is. Alkat nem számít

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
unatkozo hölgy punciját kényeztetném gyengéden
ma szeretne vki egy vastagot?

Sziasztok. Ma Budapesten lenne pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna? Mindenre nyitott vagyok, autóval is mehetünk bármerre. Írjátok privátban
Sziasztok! Ma este, igényes budapesti párhoz csatlakoznék, igényes, nagyméretű fétfiként.
Sziasztok, érdekelne valakit párom képei?
Sziasztok! Ma kalandozna valaki fiatal sráccal Budapesten? Helyem van.
vannak e itt olyan pasik aki meg dugatna a feleseget s ez izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Igényes párral szívesen találkoznék ma este. Ha van olyan pár akik benne lennének egy kis kalandban ma este, akkor privát üzit várok!
Sziasztok holnap este Peste autós huncutkodunk lenne pár aki csatlakozna?
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok. Ápolt 40 éves, normális, diszkrét pasi vagyok, cuckold és többes tapasztalattal. Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék. XI kerületből
Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!
Kedves Hölgyek!
Én egy szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat, hanem szeretői viszonyt keresek. Diszkréció alap.
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék akár a titkod is szeretőként.
Keresek hölgyeket párban is. Volt már részem két hölgy társaságára és szívesen benne lennék újra.
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
FÉRFI NE ÍRJON ÉS NE ADJA KI NŐNEK MAGÁT!!!
Én egy szexuálisan túlfűtött férfi vagyok.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat, hanem szeretői viszonyt keresek. Diszkréció alap.
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék akár a titkod is szeretőként.
Keresek hölgyeket párban is. Volt már részem két hölgy társaságára és szívesen benne lennék újra.
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.

FÉRFI NE ÍRJON ÉS NE ADJA KI NŐNEK MAGÁT!!!
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Diszkrét játék

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6