Van itt feszkó! Kérdésem van! Ha nem feleltek meg amit keresnek (adatlapon írva vagyon, de legyen az bárki), akkor minek próbálkoztok? Sőt tovább megyek: ha már igen, akkor miért nektek áll feljebb az elutasítás vagy közöny? Ezt nem tudja az agyam feldolgozni. Nálam egyértelmű: elolvasom az adatlapot, értelmezem és ha nem felelek meg a paramétereknek tovább megyek. Ha meg beleférek és mégse reagálnak vagy nemleges a válasz, akkor tudomásul veszem és lezárom.
Tiltani azt tudnak dw valaazolni derogal nekik
(Ez egy válasz Kalandhős üzenetére (2023. 01. 31. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 21:04

Mindenki figyelmébe: marinelandék oltári nagy parasztok.
Marinelandéknek üzenet: Olvastam a hirdetéseteket az oldalatokon, láttam, de gondoltam, hátha kivételeztetek ma estére.
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel.
Marinelandéknek üzenet: Olvastam a hirdetéseteket az oldalatokon, láttam, de gondoltam, hátha kivételeztetek ma estére.
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel.
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel. (Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 01. 31. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 13:13
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel. (Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 01. 31. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel a tegnap rste nem jött össze, tennénk még egy próbát ! Ma este 20 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel. (Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 10:07
Mert azért valljuk be, leírasotok alapján elképesztően finnyásak es válogatósak vagytok, és durván leszűkítitek a mezsgyét. Ne csodálkozzatok, ha kis sikerrel jártok ilyen hirdetéssel. (Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Most Dunakeszi bevasarlo központ környékén pár vagy hölgy aki kalandozna? Esetleg bevásárlásban segítséget kérne?
Üdvözlet, 29 éves srác a tizedik kerületből ismerkedne hölggyel/párral, képek a profilon, arcosat privát tudok adni.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok Gyál környéken nőt, párt keresek közös örömszerzésre!
Sziasztok, érdekel valakit az ETELE plázában közös recska képekre? Ha igen írjon privit
Szia vedd le a tiltast en raerek ma este ha gondoljatok
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 01. 31. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 13:13

Mivel a tegnap rste nem jött össze, tennénk még egy próbát ! Ma este 20 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok. Most Dunakeszi bevasarlo központ környékén pár vagy hölgy aki kalandozna? Esetleg bevásárlásban segítséget kérne?
Sziasztok. Ma egész nap szvesen találkozom lányokkal, párokkal. Helyem van a közös kikapcsolódáshoz.
Sziasztok! Ha élvezetre vágyó, kielégítetlen vagy többre vágyó nő vagy szőrös puncival, örömmel kinyalnálak akár ellenszolgáltatás nélkül is. Alkat nem számít

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
unatkozo hölgy punciját kényeztetném gyengéden
ma szeretne vki egy vastagot?

Sziasztok. Ma Budapesten lenne pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna? Mindenre nyitott vagyok, autóval is mehetünk bármerre. Írjátok privátban
Sziasztok! Ma este, igényes budapesti párhoz csatlakoznék, igényes, nagyméretű fétfiként.
Sziasztok, érdekelne valakit párom képei?
Sziasztok! Ma kalandozna valaki fiatal sráccal Budapesten? Helyem van.