Ma napkozben szivesen csatlakoznek parhoz nezokent. Esetleg domina Holgy vagy bi parhoz aktivan is csatlakoznek!
Sziasztok. Ma reggel megyek Érdre, ha lenne ott esetleg olyan pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna autóban vagy a saját kis kényelmes otthonában egy fiatal diszkrét, ápolt pasival akkor az írjon privátban.
Sziasztok,
Erre a hétvégére keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Helyem van. Privát üzenetben írjatok.
Erre a hétvégére keresnék szexre vágyó nőt vagy párt. Helyem van. Privát üzenetben írjatok.
Holnap egész nap rá érek egy kis szexre.
Ha a közelembe vagy, vagy az adatlapomon izgalomba hozott.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert

Ha a közelembe vagy, vagy az adatlapomon izgalomba hozott.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Fital prok, akik kedveleik az érett pasit, bátran írjanak!
Fital párok, akik kedveleik az érett pasit, bátran írjanak!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Újpest, Dunakeszin most hölgy vagy pár kalandozna?
Budapest XXI ker Rózsa utca végén autós kaland?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Magas sportos pasi nagy mèrettel párt keres ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Vagy csak nézd ahogy a párod előtted dugom szopatom a medencében egy méretes szerszámmal
2. Keruletben rosszalkodnek napkozben

A környékemen keresek partnert/partnereket.

Ma délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok