Sexy párokat keresünk

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres,Ma délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna még?

Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna még?

Sziasztok. Holnap estére keresünk beszálló pasit harmadiknak hetero alapon a hölgy örömére Budapesten a Corvin környékén.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ritka otthonlétem izgalmassá tételéhez keresek csajt, hölgyet, milfet
Ritka otthonlétem izgalmassá tételéhez keresek csajt, hölgyet, milfet
Jó estét
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
sziasztok spermas puncit nyalnek illetve dugnek ha vannak erre izgulo párok itt? Hely kellene utazni tudok!
Ma delutan 17.30 tol keresek egy bi vagy hetero kanos pasit. Szopatni es dugni kene. Irj privatban.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Budapest Tatabanya Györ környéki partnert keresnék.Sportos kiegyensúlyozott, aktív férfi vagyok.
Spriccelni tudó hölgyet keresek Pest és vonzaskorzeteben

Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!