Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Mindent a Hölgyek öröméért!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.
Sziasztok! Holnap délelőtt Budapest XIII. pár akit érdekelne egy fiatal srác? Helyem van.
Fiú hölgyet masszirozna,nyalna,akár .....
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp es vonzaskorzeteben
Sziasztok. Lányok, párok valakinek nincs kedve egy kis kikapcsolódáshoz? Mindenre nyitott vagyok, autós kaland, cuckold, aktív-passzív részvétellel. Fiatal, 30 éves diszkrét potens, ápolt pasi vagyok
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk
Sziasztok.
Jófej, igényes, értelmiségi házaspár vagyunk idős házibaráttal.
Olyan hozzánk hasonló csinos házaspárt keresünk, akik igényes, belevaló, de nem elszállt partnert keresnek hosszútávra.
Nem csak szexben, hanem rendszeres programokban, közös kirándulásokban, egyfajta jóbarátságban gondolkodunk.
Nagyon csinos vékony, szőke lánytagunk biszex, nem veti meg egy csinos lány közeledését.
Gumimentes párcserét keresünk. Fontos, hogy a lánytag nálatok is élvezze, ahogy férjtagunk mellett idős (úriember, nyugdijas orvos kis farokkal) házibarátunk is kényezteti és punciját forró spermájával telespricceli.
Kérjük reális távolságon belül legyetek.
Jófej, igényes, értelmiségi házaspár vagyunk idős házibaráttal.
Olyan hozzánk hasonló csinos házaspárt keresünk, akik igényes, belevaló, de nem elszállt partnert keresnek hosszútávra.
Nem csak szexben, hanem rendszeres programokban, közös kirándulásokban, egyfajta jóbarátságban gondolkodunk.
Nagyon csinos vékony, szőke lánytagunk biszex, nem veti meg egy csinos lány közeledését.
Gumimentes párcserét keresünk. Fontos, hogy a lánytag nálatok is élvezze, ahogy férjtagunk mellett idős (úriember, nyugdijas orvos kis farokkal) házibarátunk is kényezteti és punciját forró spermájával telespricceli.
Kérjük reális távolságon belül legyetek.
Holgyet/part keresek feneknyalas, illetve pegging temakorben. Tapasztalat van, irjatok batran!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Ralff vagyok igényes 35 éves sportos testalkatú férfi Bp-ről.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy egyedülálló nőkkel illetve párokkal ismerkedjem.
Számomra fontos, hogy olyan nőt vagy párt találjak akinek-akiknek fontos a játék, a kaland, és a magasfokú szexuális kultúra.
Ez számomra is fontos, és talán így még izgalmasabb az egész dolog.
Olyan párokat, hölgyeket keresek akik szintén nagyon igényesek, és nagyon megválogatják kikkel ismerkednek.
Remélem így lesz.
Feleségemmel szoktunk együtt és külön-külön is kalandozni.
Szóval, azért vagyok az oldalon hogy megtaláljuk egymást akivel-akikkel érdemes.
Relatív sokat utazom az országban Bács-kiskun-Szeged.
Szuperigényesség! Diszkréció! Szabadság!
Üdvözlet
Sziasztok

Ralff vagyok igényes 35 éves sportos testalkatú férfi Bp-ről.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy egyedülálló nőkkel illetve párokkal ismerkedjem.
Számomra fontos, hogy olyan nőt vagy párt találjak akinek-akiknek fontos a játék, a kaland, és a magasfokú szexuális kultúra.
Ez számomra is fontos, és talán így még izgalmasabb az egész dolog.

Olyan párokat, hölgyeket keresek akik szintén nagyon igényesek, és nagyon megválogatják kikkel ismerkednek.

Feleségemmel szoktunk együtt és külön-külön is kalandozni.
Szóval, azért vagyok az oldalon hogy megtaláljuk egymást akivel-akikkel érdemes.
Relatív sokat utazom az országban Bács-kiskun-Szeged.
Szuperigényesség! Diszkréció! Szabadság!
Üdvözlet

Sziasztok

Kereslek a profil alapján.
Százhalombattán heteró alapon 12 óráig ma valaki? valakik?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek párok írjatok bátran.
Sziasztok. Hölgyeknek, pároknak szívesen segítek ma is eljutni bevasarolni.
Igényes, Bevállalós Párt otthonomba fogadok. Bukakke, creampie, anál, cuckold szex…és még sok más is!!!