Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám a napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám a napközben!Bp.!
Kecskeméti házaspár vagyunk,adatlapunk alapján ismerkednénk.....
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok! Kalandozna valaki ma este Budapesten?

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok Gyálol környéken párhoz csatlakoznék vagy hölgy partnerem keresem!
Bp.,most?Helyem van!
Sziasztok!
Hölgyet/nőt/asszonyt keresünk, akit megdughatnék a párom előtt. További beszélgetés, képcsere emailben. Sokat foglalkoztunk a témával, és most jött el az ideje.... Új év, új én
Hölgyet/nőt/asszonyt keresünk, akit megdughatnék a párom előtt. További beszélgetés, képcsere emailben. Sokat foglalkoztunk a témával, és most jött el az ideje.... Új év, új én
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.
Provat hazibuliba szivesen csatlakoznek, 27 eves srackent, nagy merettel.
Erettebb parok tarsasagat is szivesen veszem. Komarom- Esztergom megye, Pest megye, Budapest
Privatban adok elerhetoseget
Provat hazibuliba szivesen csatlakoznek, 27 eves srackent, nagy merettel.
Erettebb parok tarsasagat is szivesen veszem. Komarom- Esztergom megye, Pest megye, Budapest
Privatban adok elerhetoseget
Csütörtökön párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sexpartnereim fogadnám ma du.!Bp.!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok ! Sportos 40 es pasi hölgyet vagy párt keres budapest 12 ker búvóhelyre magas vékony extra mérettel .Vekonyabb 30 -40 környéki hölgyek érdekelnek csak szex kapcsolat ill hetero alapon .
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!Hely ok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!Hely ok!
Sziasztok! Budapesten ma valaki kalandozna fiatal sráccal?
van helyem.

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.