Sziasztok! Budapesten ma valaki kalandozna fiatal sráccal?
van helyem.

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Hello
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2023. 01. 04. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki reggel 7-8 között szopna a 13-ban a lakásomon?
Keresnék valakit, aki most leszopna! Nőt!
Sziasztok! Budapesten van még valaki?

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Helló
Sexy párokat keresünk.

Sexy párokat keresünk.
Sziasztok, budapesten keresek hölgyet szexhintás játékra

Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal?
Nagyfarkú pasit keresünk aki rendszeresen kielégítené hölgytagunk
NYÍREGYHÁZA
Hely van
NYÍREGYHÁZA
Hely van
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb 30-40 környéki hölgyet keresek pár is szóba jöhet kizárólag hetero alapon
privát üzenet érdekel köszönőm

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Olyan pasit keresek akit szophatnék rendszeres lenne a legjobb, de ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Helyem van Budapesten 41 éves magas férfias vagyok. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja. Higiénia, diszkréció, egészség adott elvárt.
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Helyem an!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Helyem an!Bp.!
Most reggel valaki a 13-ban szopna? 7:30-8:00 körül
Csütörtökön 23 óra magasságában szállást keresnénk Budapesten. A többit privátban.
Sziasztok! Valaki lenne még Budapesten most este? Van helyem.