Lányt vagy párt keresek....
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Diszkrét pipa neked, nálam.

Budapesten szopnék vagy kézzel megfejnék valakit. Helyem van. Ha csak kivernéd előttem az is ok. Férfias magas pasi vagyok
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma reggel,de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma reggel,de.!Bp.!
Puncimániás hetero fiút,urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok,
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
Tököl és környékén, Budapesten keresek igényes, ápolt férfiként diszkrét nőket vagy párokat tabumentes találkozásokra. Aki benne lenne privát üzenetben jelezze szándékát.
popcorn is lesz vagy vigyek?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 17:00

Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak-e itt? hely kellene utazni tudok!
Cegléden most akit szophatok?
Sziasztok. Szép napot. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak? Elsődlegesen Budapest és környéke, de szimpátia alapján lehet távolabb is smile Utazni tudok. Várom leveleteket.
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel tenne egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel tenne egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! 183/80, sportos, kemény farkú 40 éves , hetero pasi akár szintén hetero barátjával is kényeztetne lányokat, illetve párok női tagját .
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Nem vagyok függelten….Ismerkednék hölggyel….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali….….ami alakul….irjatok……szép vastag…
sziasztok Gyálon/környékén keresek nőt vagy párhoz csatlakoznék kezdőként!(heteró!)
(FONTOS! nem környékbeli vagyok csak szinte minden nap itt vagyok napközben ezért helyem nincs!)
(FONTOS! nem környékbeli vagyok csak szinte minden nap itt vagyok napközben ezért helyem nincs!)
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal, nőkkel ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Sziasztok,
30 éves budapesti pasiként szívesen ismerkednék hölgyekkel és párokkal, utazni tudok,akár napközben is
30 éves budapesti pasiként szívesen ismerkednék hölgyekkel és párokkal, utazni tudok,akár napközben is