Sziasztok,
Kivernèm sikositóval műpuncival diszkrét pasinak ma este.Helyem van Szentendrèn.
Kivernèm sikositóval műpuncival diszkrét pasinak ma este.Helyem van Szentendrèn.

Ma estere keresnek partnert

Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Kedves párokat és pasikat keresünk

Sziasztok, budapesti nőt keresek

Sziasztok! Valaki aki segítene rajtam és bírja a sok gecit?
Tele a farkam nagyon

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma,ápolt..potens pasi vágyok!
Utazás nem probléma!
Párhoz csatlakoznék ma,ápolt..potens pasi vágyok!
Utazás nem probléma!
November elején Tatán csinos, bi hölgytagú párt, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére..a szőrt, szakállt nem szeretjük.........Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
A mai nap folyamán találkoznék nővel, párral! Hosszan akarok pinát nyalni!
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.,és környéke!
Szexpartnereim keresném ma!Bp.,és környéke!
29 éves, magas, elmondások szerint méretes farkú srác szopatna vállalkozó szellemű hölgyet Budapesten
Ma este szopnék autóval vagy hellyel rendelkező aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok ma este valaki ?
Tatabánya, Komárom. Ki szopatna most?
Este 9 környékére keresek olyan hetero vagy bi srácot,aki érdekelne egy közös maszti.privit irj
sziasztok dugas közben nyalnek akár bele élvezés utan is! Erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?