sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Budapesten valaki leszopna mostanában?
Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna meg?

Itt vok!
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki mostanaban?
Bp.,most?Hely ok!
Normális jófej hetero sráccalé,lánnyal találkoznék akiket izgat a közös maszti,jó amatőr szexfilmek.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok!Helyem van!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Kedden és szerdán napközben hölgyet kenyeztetnek orálisan. A 13kerben helyem van, de csak napközben.

Ma este valaki ?

Nem független, korai harmincas budapesti hetero srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár.
Sziasztok!Párt fogadnék ma este Bp.!
Sziasztok! Délután, este várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
ziasztok!
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet.
33 éves intelligens, igényes férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Diszkrét pipa neked, nálam.

Hajasbabát nekünk! Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk
Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz