Sziasztok!
Mai napon (szombat) délutánra keresünk pasikat ,párokat bukkake partyra. Kérünk csak akkor írj ha valóban eljönnél és nem csak virtuális kalandot keresel. Fotókat nem küldünk, ha komolyan gondolod nézz meg minket személyesen! Viber elérhetőség előny a jelentkezésnél!
Mai napon (szombat) délutánra keresünk pasikat ,párokat bukkake partyra. Kérünk csak akkor írj ha valóban eljönnél és nem csak virtuális kalandot keresel. Fotókat nem küldünk, ha komolyan gondolod nézz meg minket személyesen! Viber elérhetőség előny a jelentkezésnél!
Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal
De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű
),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal

Vacon diszkreten oraliznek, hely van.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Üzenet módosítása
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Jövő szombaton, (okt. 8) délelöttre keresek Budapesten, hölgyet vagy párt, akár csak kukkolásra is. Rendkívül diszkrét vagyok, nem tolakodom. Ha érdekes lehetek, akkor kérlek privátban írj!
Köszönöm.
Jövő szombaton, (okt. 8) délelöttre keresek Budapesten, hölgyet vagy párt, akár csak kukkolásra is. Rendkívül diszkrét vagyok, nem tolakodom. Ha érdekes lehetek, akkor kérlek privátban írj!
Köszönöm.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Adatlapunk alapján keresünk.
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Asszonyok lányok párok ?Sportos kitartó jól tejelő kan keres privi !
Izgalom az éjszakában? Seggpuncimba keresek belevaló pasit. Belvárosban. Írjatok fiúk!
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...
Most tudnék fogadni párt. Budapesten
31 éves srác vagyok.
31 éves srác vagyok.
Asszonyok lányok párok ?43 éves sportos igényes jól tejelő kan keres privi.
Valaki ma este autos kaland ?
Sziasztok, ma estére vagy a holnapi napra keresek bp-i nőt.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Tekintsétek meg az adatlapom,keressetek bizalommal!
Sziasztok Ma este pasit keresnénk 3 nak a hölgy örömére légy ápolt igényes nagyfarkú és kedveld a teltebb idomokat
Most valakivel
egy jó izZadós szex ?
12 kerületbe hely van
Gyere , és kezdjünk
a zuhany alatt ketten.. .
egy jó izZadós szex ?
12 kerületbe hely van
Gyere , és kezdjünk
a zuhany alatt ketten.. .
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Keresek Budapesten hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party vagy szimpla szopás céljából wink A farkam nagy. Szabadban vagy lakáson. Vagy, akár csak kukkolnék.