Sziasztok 22-20 éves fiatal pár vagyunk egy lányt keresünk hármasra mindkettőnk örömére jóképű sportos pasi vékony formás csajszi képeket cserélünk
Hölgyeket, párokat, fiatal srácokat keresek kukkolásra. Izgatna ha néznéd, ahogy kiverem…
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sexy párokat keresünk minden jóra

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Fiatal sportos hellyel es napkozbeni szabadidovel rendelkezo bi parokat, vagy Holgyet keresek.irj/irjatok batran!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül.
Helyem nincs, de nálad, vagy ha van autód itt is oké.
Vékony, 27 éves passzív srác vagyok.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül.
Helyem nincs, de nálad, vagy ha van autód itt is oké.
Vékony, 27 éves passzív srác vagyok.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Sziasztok!
Hétvègèn, hozzàm hasonlóan hetero baràtomnal közösen kivennénk egy siófoki apartmant. Lenne pàr vagy csaj aki csatlakozna a kis kikapcsolódásunkhoz?
36 èvesek, átlagosak vagyunk
Hétvègèn, hozzàm hasonlóan hetero baràtomnal közösen kivennénk egy siófoki apartmant. Lenne pàr vagy csaj aki csatlakozna a kis kikapcsolódásunkhoz?
36 èvesek, átlagosak vagyunk

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Ma Gödöllőn 10 órától várok asszonyt lányt párt lakásomon,jól tejelő sportos kan ,privi
Budapesten keresek part, ahol a Holgy tagot nyalhatnam mikozben parja dugja. Csinos sportos parok, irjatok! Sze napot!
Sziasztok! Pár keres pár szexjátékokhoz, most budapesten vagy a közelben
puszi
puszi
Sziasztok, szombat délutánra keresünk partnereket Pesten