Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek
Sziasztok!
Kis farkút szopnék, 18.ker - Vecsés körzetében, szabadban.
Ha érdekel írj.
Kis farkút szopnék, 18.ker - Vecsés körzetében, szabadban.
Ha érdekel írj.
Most nálam közös hoki, esetleg orál? - 16 ker mellett

Sziasztok. Holnap délelőtt kaland, közös maszti vki Budapesten? Írj priv.
Veresegyházon maszti kukkolás mostanában?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
30-as vékony, tetkós csaj barátnőmmel 2 belevaló nyitott pasit keresnénk. Mindkettőnket dugni, szopatni kell és mindketten szeretjük a duplát, ő popsi punciba, én popsiba. Csak ápolt, férfias pasik jöhetnek szóba, kamusok kocccc
Kedves Hölgyek, Párok! Ma vagy holnap igényes napközbeni program? Házi welnes, szauna, yakuzzi, szex?
találsz.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Halihó! Ma nap közben közös maszti, esetleg más 16 ker és környéken?

Sziasztok cuckoldra nyitott párrral ismerkednék ha vannak itt ilyen párok? utazni tudok tav nem gond!
Kedves Párok, Hölgyek! Holnap, vagy holnapután házi welnes élmény? Szauna, yakuzzi.. szex..
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel 8-9 felé Aszód, Gödöllő környéke?
Közös maszti vagy szívesen cumiztatnék.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap reggel 8-9 felé Aszód, Gödöllő környéke?
Közös maszti vagy szívesen cumiztatnék.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Helló!Ápolt sportos fitt pasi vagyok(37),hasonló partnert keresek!
Sziasztok. Creampie szexre keresek párt, hölgyet. Helyem nincsen, utazni tudok! Nem 1alkalomra keresek