Sziasztok! Egy hetero barátommal keresünk Nőt vagy Párt hetero alapon cuckold felállásra.
Hely Zuglóban van, Puskás Stadion vonzáskörzetében.

A héten bármelyik nap ráérek napközben
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
Privatban adok elérhetőséget.
Budapest
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
Privatban adok elérhetőséget.
Budapest
Járnak ide egyáltalán ismeretlenek felé nyitott, alkalmi szexre vágyó hetero lányok?
Valaki aki kiverné nekem?Telw a farkam de nagyon.
13.ker

B.pesten párhoz beszállnek.irjatok.
Sziasztok! Kedden, vagy szerdán délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környéké. Hölgyek írjatok bátran
Diszkrét pipa nálam

Szívesen találkoznék budapesti párral vagy nővel napközben. Magas, potens férfi vagyok, aki imád ismeretlenekkel kalandozni.

Írtam
Fel vehetjük a kapcsolatot ha határozottak vagytok
evvel kapcsolatba. (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 08:25
Fel vehetjük a kapcsolatot ha határozottak vagytok
evvel kapcsolatba. (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok nagyon szivesen csatlakoznèk hozátok
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 08:25

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
sziasztok olyan nyitott pár van-e itt akiket szinten izgatna a ket faarok egy punciban dolog?
Ma párt tudnék fogadni Pesten. Helyem lenne . 31 éves srác vagyok.
Sziasztok. Ma estère keresek hellyel rendelkezô pàrt,akik szívesen vennèk rgy àpolt,potens,42 èves pasi közeledèsèt. Akàr mindkettőtök örömère. Budapest,és az agglomeràció jöhet szóba.
Extrèm,ès perverz dolgokra is nyitott vagyok.
Hölgyeket ritkán találni!
Sziasztok. Ma estère keresek hellyel rendelkezô pàrt,akik szívesen vennèk rgy àpolt,potens,42 èves pasi közeledèsèt. Akàr mindkettőtök örömère. Budapest,és az agglomeràció jöhet szóba.
Ha van lány, aki szívesen szopna ma Budapesten valahol a szabadban egy vastag és kemény farkat, illetve szeretne egy nyalásos orgazmust átélni, az írjon!

Ha valaki szopatna az írjon. Diszkréció egészség adott elvárt. Ha anoním névtelenül, arctalanul szopatnál akkor lakás glory hole is lehet, de anélkül simán is. Ha csak szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek azbis oké. De ha csak kivernéd miközben nézlek azt is szeretem. Hely van Bp. 41 éves magas férfias vagyok
.
.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma!Bp.,és környéke!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes