Este Tiktak ba megyunk. Bulizni. Keszul innen meg valaki ?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek akik tudnának fogadni is! Utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bizsegő popsipunci várja kemény bikáját
Sziasztok!ma pár nudis termál fürdőzés,szex,cuckold?Heves megye.
Sziasztok!
Kocsiban szopnék ma délelőtt aktív/bi srácot. 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Kocsiban szopnék ma délelőtt aktív/bi srácot. 27 éves, vékony, passzív vagyok.
szopnék bp-n

Sziasztok,
Ma este Szentendre?biztonságos kaland érdekel,bi uni vagyok,helyem van.
Ma este Szentendre?biztonságos kaland érdekel,bi uni vagyok,helyem van.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, keresek párt akikkel gabajodhatnek és hölgyet is többes játékok megéléséhez.
Ma 2 pasi 33é. És 41é. Párokat fogadna Érden
Olyan fiatal lányt keresek, akit izgat, hogy egy 40+ os pasi milyen finoman, érzékletesen és tapasztaltan képes hozzáérni. Teljes titokban, diszkrécióban. Van titkos helyem is. Írj bátran, bizalommal!
Péter

Péter
Szasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék ma estére Bp.-és kb 100km körzetében.Nagy előny ha hosszú távra kerestek harmadik beszállót!viber van!
sziasztok nyitott párok vannak e itt agol a férjet izgatná ha megdugjak a nejet? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ! Ma éjszakára keresnék egy igazi belevaló hölgyet
Helyem van de akár utazni is tudok. Ápolt , igényes odaadó pasi vagyok. Privátban várom hölgyek levelét
Diszkréció 100%ban adott ! Szép napot

Hölgyeket,elhanyagolt feleségeket kényeztetnék,teljes titokban! Keress bátran!
Diszkrét relaxáló pipa, nálam.

Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Szopnék Bp. Hely van.