Hali. Nőt esetleg párokat keresek kölcsönös örömszerzésre! 21/F Pest megye!
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, ismét megpróbálkozunk a kereséssel.Mivel van jó, és rossz tapasztalatunk is, ezért leírunk pár dolgot.:
43-46 éves fiatalos kisgyermekes átlagos pár vagyunk.
Keresnénk Szeptember közepére, végére egy jó fej pasit Nyugat-Dunántúlon (akár máshonnan is, ha tudsz utazni)akivel közösen kényeztethetnénk a pár női tagját. Még a helyszínt nem tudjuk( lehet Győr, Sárvár, Balaton környéke.)
Elvárásaink: Korosztály: 30-50 között.
Normális, Jófej, diszkrét, átlagos testalkat.
Mielőtt valaki megszól minket, nem számít a farok méret,nem kell kigyúrtnak lenned.
Átlagos pasit keresünk.Ami fontos, ne legyél túl szőrös vagy szakállas, intim helyen legyél borotvált.
Még egy dolog.
Képet fogunk kérni farokról, arcról.
Ha van szimpátia, akkor mi is fogunk küldeni, ha nincs, akkor elbúcsúzunk. Ha valakinek ez nem felel meg, akkor kérjük ne jelentkezzen.
Ha úgy alakul, kérni fogunk tel.számot, és viberen folytatjuk a beszélgetést.
Ha ez nem felel meg, szintén ne jelentkezz.
Nem hátrány ha tudsz, vagy legalább szeretsz masszírozni is.
Esetleg ha úgy alakul, párok is szóba jöhetnek.
Fontos: Ha már beszéltünk itt, és azt írtuk, hogy nem Téged keresünk, akkor kérlek ne jelentkezz.
Minden esetben a lány dönt, nemleges válasz esetén se sértődj meg, nem veled van bajunk,de fontos a szimpátia,megválogatjuk, hogy kit engedünk be az ágyunkba!!!
Esetleg keresnénk bi lányt harmadiknak, de tudjuk, hogy ez lehetetlen.
Sziasztok.
A&T
43-46 éves fiatalos kisgyermekes átlagos pár vagyunk.
Keresnénk Szeptember közepére, végére egy jó fej pasit Nyugat-Dunántúlon (akár máshonnan is, ha tudsz utazni)akivel közösen kényeztethetnénk a pár női tagját. Még a helyszínt nem tudjuk( lehet Győr, Sárvár, Balaton környéke.)
Elvárásaink: Korosztály: 30-50 között.
Normális, Jófej, diszkrét, átlagos testalkat.
Mielőtt valaki megszól minket, nem számít a farok méret,nem kell kigyúrtnak lenned.
Átlagos pasit keresünk.Ami fontos, ne legyél túl szőrös vagy szakállas, intim helyen legyél borotvált.
Még egy dolog.
Képet fogunk kérni farokról, arcról.
Ha van szimpátia, akkor mi is fogunk küldeni, ha nincs, akkor elbúcsúzunk. Ha valakinek ez nem felel meg, akkor kérjük ne jelentkezzen.
Ha úgy alakul, kérni fogunk tel.számot, és viberen folytatjuk a beszélgetést.
Ha ez nem felel meg, szintén ne jelentkezz.
Nem hátrány ha tudsz, vagy legalább szeretsz masszírozni is.

Esetleg ha úgy alakul, párok is szóba jöhetnek.
Fontos: Ha már beszéltünk itt, és azt írtuk, hogy nem Téged keresünk, akkor kérlek ne jelentkezz.
Minden esetben a lány dönt, nemleges válasz esetén se sértődj meg, nem veled van bajunk,de fontos a szimpátia,megválogatjuk, hogy kit engedünk be az ágyunkba!!!
Esetleg keresnénk bi lányt harmadiknak, de tudjuk, hogy ez lehetetlen.
Sziasztok.
A&T
budapesten 27 éves biszex fiú szivesen ismerkedne hasonló fiúval, később a feleségem is bemutatnám, csak először szeretnék én ismerkedni vele mire számíthat

Két farok egy popsiba dologra nyitott pasikat keresek
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
sziasztok két farok egy punciba dologra nyitott párok vannak-e itt? hely kellene utazni tudok
Sziasztok !
A hajnali szexnél nincs jobb ,meló előtt . Holnap ,az az kedden 4,30 kor a Savoya Auchan alatti parkolóban nőt kényeztetnék
A hajnali szexnél nincs jobb ,meló előtt . Holnap ,az az kedden 4,30 kor a Savoya Auchan alatti parkolóban nőt kényeztetnék
De a sexy párok társaságát sem vetjük meg☺️
Kedves közvetlen igényes intelligens sportos pasikat keresünk ☺️
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Romákkal szívesen ismerkednék, izgatnak és nem csak ismi smile 30-as bármire, nyitott pasi vagyok. Érdekelnek fantáziák, vágyak.
Privátban keress meg
Romákkal szívesen ismerkednék, izgatnak és nem csak ismi smile 30-as bármire, nyitott pasi vagyok. Érdekelnek fantáziák, vágyak.
Privátban keress meg

Hali szèp napot mindenkinek, párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre aki szeretik a vastagab intimet privátba akit érd
Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.,3.kerület!
Valaki ki verné nekem? Nagyon Tele a farkam
13.ker

Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!