Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Szeretőt keresek hosszú távra

Írtam nektek privátban várom vissza jelzésetek !!
??
(Ez egy válasz Rider90 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 20:00

Sziasztok
ma estére keresünk!!!!
bisex alapon párt vagy férfit hely van BP 11 ker
ma estére keresünk!!!!
Sziasztok! Nagy intimmel pasit keresunk a felesegem örömére! Helyunk van! pentek, szombat, vasarnap..(Eger)
Sziasztok , 21 éves 171 cm és 90 kg cigány fiú vagyok
23:30-utan valaki szopatna a nyugati pályaudvar környékén ma ?

Sziasztok
ma estére keresünk!!!!
ma estére keresünk!!!!
Párral, hölggyel ismerkednék, szívesen találkoznék is. Cél a randi megvalósítása.
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
Keresel valakit! Lehet tudnál beszélni is vele! De úr isten nem szép! Innentől esélye sincs! Kirakva kép! Na ez az elrettentő példa! Pedig kedves vagyok!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estere keresnek partnert
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
sziasztok! Hozzám hasonlóan mindig szexéhes, mindenre nyitott női párommal keresünk harmadiknak nőt Budapesten. Üzenetben elértek

Sziasztok, holnap autós kaland délelőtt az M0 mellett? Kiverjük egymásnak, esetleg orál. 10 óra körül megyek.
Sziasztok! dél pest keresek hölgyek vagy párok holnap délelőtt!utazni tudok
Sziasztok.magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma esti nudis fürdőzéshez,lazulás iszogatás szex a medencében.Heves megy.kis hangulatos fürdő.
Sziasztok!!! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek aki velem nézne egy Budai oldalon, Dunára néző legkondiciónált 90% készültségi szintén lévő, nagypolgári lakásból a tűzijátékot!! A további részletekről beszéljünk belső üzenetben!!!
Valaki(k) most dél1-en?
Sziasztok! Fiatal, kíváncsi pár vagyunk. Vicces, mindig vidám hangulatúak. Szívesen ismerkednénk egy lánnyal, aki később csatlakozna hozzánk, elsősorban a nő örömére, de meglátjuk mi alakul. Privátban írjatok, köszönjük!