Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van
Ma este biztonságos kaland?helyem van

Nagy intimmel keresünk pasit ma este a feleségem örömére! Csak az írjon aki ma tudna jönni!! Eger
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Pilisvörösváron szopnék.
Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Diszkrét pipa neked, nálam.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Budaörs + 30 kke szopatnék.

lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
Sziasztok! Ma estére keresünk az adatlapunkra leírt feltételeknek megfelelő partnert/partnereket! A hely megoldható! Privát üzeneteket várunk elérhetőséggel!
Sikeres keresést mindenkinek! wave
Sikeres keresést mindenkinek! wave
Sziasztok. Mai nap délelőtt és délutáni órákban, Bp,nBudaörs + 30 kke keresem passzív partnerem. Rólam: 185/90, 33 éves, 18/5 intim méretű, ápolt, diszkrét. Szeretek a női rucis "cicâkkal" játszani, de egy hosszú szopatásra bárki jelentkezhet.
Titkos partnert keresek, aki orálisan kényeztetne. Később más is elképzelhető.
Helyed legyen a környéken (Sülysáp). Autóban vagy szabadban nem jó.
Írj!
Helyed legyen a környéken (Sülysáp). Autóban vagy szabadban nem jó.
Írj!
Valaki aki fel venne a 15.kerben és segítene rajtam ? Nagyon tele vagyok

Férfias bikákat várok a belvárosba hangulatos apartmanba.. élvezet, ami a csövön kifér
A környékemen olyan hölgyet/lányt keresek aki igényli
a szex minden formályát.
Sorolhatnám, de a fantázia határtalan.
Gyengéd odaadó szeretkezés, vagy vad szex.
Jelentkezést várok.
Aki nem mer írni az nem nyer
a szex minden formályát.
Sorolhatnám, de a fantázia határtalan.
Gyengéd odaadó szeretkezés, vagy vad szex.
Jelentkezést várok.
Aki nem mer írni az nem nyer