Pénteken az estét, éjszakát szívesen töltenénk egy kellemes társasággal.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék pár hölgy örömére. Akár ma ,holnap, holnap után is és nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Kedves sexy párokat keresünk!

Sziasztok!
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, max. 35 éves korig.
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, max. 35 éves korig.
Cegléden, most valaki cumizni
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most !Bp.!
Szexpartnereim keresném most !Bp.!
Pár ma este közös nudis termál fürdőzés,erotika?Heves megye.
Szia
M0 kornyeken vki!?
M0 kornyeken vki!?

Sziasztok! Holnap, azaz pénteken megyek Ráckeve, Dömsöd környékére, szívesen találkoznék párral lánnyal szex kaland reményében! a részleteket priviben!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok. Lányok, párok esetleg ma napközben Budapesten valakinek nincs kedve kalandozni? Szinte mindenre is nyitott vagyok
sziasztok!
most valaki(k) budán gabalyodni egy nagyot?
most valaki(k) budán gabalyodni egy nagyot?
Sziasztok! Budapesten csatlakoznek Holgy/Parhoz illetve fogadni is tudok
Nagyjabol 2ig erek ra ma. Irj ha erdekel

Ennél nagyobb kamu profil kevés van

Sziasztok! Érett hölgyet keresnék, lehet kaland is.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Hármasunk mellé (2fiú, 1 lány) keresünk még egy lányt !
28-29 éves srácok vagyunk (180/84kg, )
Lány: 27 éves 170/50kg, sportos.
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 17:12
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679290)

Hármasunk mellé (2fiú, 1 lány) keresünk még egy lányt !
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj
írj privit és írok elérhetőséget. vagy viber számot írj
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.