Holnap napközben a 13 és környékén partnert keresek minden jóra
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre nyitott párok esetleg?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Sziasztok, holnap délelőtt autós maszti valaki Tatabánya és környéke?
Sziasztok,
Szombat este, egy jó Bonusz after ?
Szombat este, egy jó Bonusz after ?

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Szisztok Budapest - győr utamat teszem meg szívesen megállok ha van rá ígény . 15:00 ondulok addig peten vahyok itt is van kis időm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Törökszentmiklós- Szolnok - Budapest vonalon?
Sziasztok. Tápió környékén keresnék hölgyet rendszeres autós talira.
Október 19.-én 15 órától 19 óráig keresek partnert budapesti hancúrozáshoz, Hölgy vagy Pár személyében.
Nagyon sexelnek ma delelot holgyel hatalmasat
Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Holnap napközben Pesten partnert keresek

Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy társaságát keresnénk.
Egymás előtti szex,cuckold(orális játék,párcsere nélkül)
Női biszex elfogadott...
Hotelban tudunk fogadni.
Az ajtónk nyitva lesz....
Ma este pár vagy hölgy társaságát keresnénk.
Egymás előtti szex,cuckold(orális játék,párcsere nélkül)
Női biszex elfogadott...
Hotelban tudunk fogadni.
Az ajtónk nyitva lesz....

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Hasonló vékony, sportos pasi a Campona parkolóban???