Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Törökszentmiklós- Szolnok - Budapest vonalon?
Sziasztok. Tápió környékén keresnék hölgyet rendszeres autós talira.
Október 19.-én 15 órától 19 óráig keresek partnert budapesti hancúrozáshoz, Hölgy vagy Pár személyében.
Nagyon sexelnek ma delelot holgyel hatalmasat
Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Holnap napközben Pesten partnert keresek

Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy társaságát keresnénk.
Egymás előtti szex,cuckold(orális játék,párcsere nélkül)
Női biszex elfogadott...
Hotelban tudunk fogadni.
Az ajtónk nyitva lesz....
Ma este pár vagy hölgy társaságát keresnénk.
Egymás előtti szex,cuckold(orális játék,párcsere nélkül)
Női biszex elfogadott...
Hotelban tudunk fogadni.
Az ajtónk nyitva lesz....

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Hasonló vékony, sportos pasi a Campona parkolóban???
Ma este valaki(k) Glory Caféban(Budapest)? 18 és 60 közti vonzó és dekoratív hölgyek társaságát keresi egy korai harmincas, szőkésbarna hajú, zöld szemű, vastag hímvesszős, sportosan vékony alkatú hetero (75 kg, 179 cm) srác.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Szaisztok holnap napközben partnert párt kesresek átutazóba leszek de szívesen csatlakozom. szép napot
MA estére vagy holnapi nap folyamán, keresek Budapesti hölgyet, párt! Helyszín van! 38 éves átlagos testalkatú újpesti srác vagyok!
Holnap napközben (délelőtt inkább) csajszi gáláns pasihoz?

Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok titkárnőt keresek magam mellé minden jóra

Masszázs! Érettebb hölgyeket szívesen masszírozok otthonukban, kizárólag a hölgy örömére, elsősorban Szigetszentmiklósi régióban. Keressetek bizalommal!