Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Valaki Corvin környéke ? Aki segítene kiverni mondjuk?
Lányokkal,párokkal szívesen ismerkednék,találkoznék,kalandoznék! Nálam már megkezdődött a hétvége

Ma este lány/lányok/pár/párok esetleg?
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
Nagy és vastag farokkal
Partnert keresek /nőket, párokat)
Részletek az adatlapomon
Nagy és vastag farokkal
Partnert keresek /nőket, párokat)
Részletek az adatlapomon
Valaki most 17.ker? Aki meg nézné ahogy verem esetleg segithetne is…

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzenetedT
Sziasztok!Hölgyek ma ráér valaki Budapesten?
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Ma vecses XXI ker kkén nő v pár?
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! Pénteken kora este megyünk a nemrégiben nyíló, Ráday utcában lévő, Secret swingerklubba. Nyitási akció keretében a pároknak , 19-20 óra közötti érkezéssel a belépés ingyenes. Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló testalkatú, intelligens párral, esetleg kifejezetten izmos testalkatú, magas, nem dohányzó, 40-50 év körüli, heteroszexuális szóló pasival.
Sziasztok! Pénteken-szombaton szívesen vendégül látnék egy kedves párt/hölgyet. Amennyiben van kedvetek ismerkedni, kérlek keressetek privátban
Üdv: D

Sziasztok,
Szentendre és kke?Helyem van
Szentendre és kke?Helyem van

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
XXI ker kkén nő v pár?
Jövő fét második felére keresem oartnerem egy kis mókázásra
Ma Budapesten pár vagy szóló férfi? Hely ok, de szabadban is szívesen csinálom.