Párokat vagy kedves sportos pasikat keresünk!
Ma este szopnék aktív partnert Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.

Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Estére keresek olyat, aki lány előtt szopna, szopatna
Napközben Pesten dugnék, cumiztatnék hölgyeket!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Ma vagy holnap pár vagy lány ráér ? 22cm
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
Sziasztok ma ester keresnek partnert , sokmindenre nyitott vagyok

Albertirsa környékén megmarkolásznék egy farkat mostanában
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket szinten izgatna a két farok egy punciban dolog? Hely kellene utazni tudok+
Sziasztok.Hölgyet vagy párt keresnék főleg napközbeni találkákra Budapesten a hölgy örömére.
Egyedülálló független monori ffi vagyok sok szabadidővel, hölgyet keresek akár tartósabb kapcsolatra is.
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Sziasztok titkárnőt keresek.Ha van olyan hölgy akit érdekelne munka és szex várom az üzenetèt . Helyszín Budapest
Köszönöm
Köszönöm
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Szívesen kényeztetnék hölgyet, pár csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Szopnék ma Monor,Vecsés,Tápióbicske,Nagykáta környékén
Sziasztok 26 éves pesti meleg srác keres jó farkú apukát
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.