Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül..

Ma ráérő szexi lány vagy pár? én bp 14ker
Sziasztok, valaki ma ejszaka ??
)

Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok,
Diszkrét srácnak ki verném műpuncival ,sok síkosítóval
helyem van
Diszkrét srácnak ki verném műpuncival ,sok síkosítóval

Valaki ma hozzánk? Pasit keresunk a felesegem oromere
Sziasztok ! A mai estére keresem azt a hölgyet vagy part aki szívesen látogatna meg igényes otthonokban és töltenek el együtt pár kellemes órát !

Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresek párt, akikhez csatlakozhatnék

Ma X. Kerület Family center 20:00 után hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Sziasztok!
Szexpartnereim.. partnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. partnereim keresném ma de.!Bp.!
Holnap reggel 8 és 10 között M3-ason Hatvan és Bp között valaki nem verné ki a farkam kocsiban?
Párt vagy lányt keresek! Helyem van!
Ma valaki lecumizna? Budakalász?
Sziasztok. Holnap este szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral!
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Kölcsönös szimpátia esetén bulira alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelent gondot, normális távolságra.
Csak aki, akik komolyan gondolják!
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba!
Kellemes ismerkedést mindenkinek.
Üzenet módosítása
Sziasztok! Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk. Max 40 éves korig. Kecskeméten helyet megoldjuk.