Sziasztok! Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk. Max 40 éves korig. Kecskeméten helyet megoldjuk.
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker? cumi ma?
13 ker? cumi ma?
Sziasztok,
Ma este?helyem van szentendrén
Ma este?helyem van szentendrén

Sziasztok, budapesti hölgyet keresek esti/hétvégi szabadidővel.
Sziasztok ma kora este Nagykőrösön hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
40es sportos vastag farkú pasi ma kényeztetne
Fotók adatlapomon. Sziasztok

Valaki a Blaha,Corvin most aki szereti a sok gecit?

Csütörtök / péntek vagy szombat estére keresek párt vagy lányt
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok.
Vasárnap(07.17.) délutántól csütörtök(07.21.) estig Budapesten leszek a X. kerületben, Sibrik utca környékén. Délutánonként és esténként van szabadidőm. Ezen időszakban keresnék Nőt vagy párt akinek lenne kedve ismerkedni és találkozni velem. Én 190 cm magas, 90 kg, 37 éves pasi sportos vagyok. Ezeken kívül minden fontosabb információ megtalálható a társkereső adatlapomon. Intim képeim vannak az oldalra feltöltve,arc képet pedig e-mailben küldök szívesen akinek felkeltettem az érdeklődését.
Mindenkinek sikeres keresést.
Vasárnap(07.17.) délutántól csütörtök(07.21.) estig Budapesten leszek a X. kerületben, Sibrik utca környékén. Délutánonként és esténként van szabadidőm. Ezen időszakban keresnék Nőt vagy párt akinek lenne kedve ismerkedni és találkozni velem. Én 190 cm magas, 90 kg, 37 éves pasi sportos vagyok. Ezeken kívül minden fontosabb információ megtalálható a társkereső adatlapomon. Intim képeim vannak az oldalra feltöltve,arc képet pedig e-mailben küldök szívesen akinek felkeltettem az érdeklődését.
Mindenkinek sikeres keresést.
Nő, netalán Pár... Akár most...?
Kellemes estére keresek párt, hölgyet. Szeretnék szexkapcsolatot kialakítani személyekkel.
Ma Budakalász le szopna vakaki rendesen!!!
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj.
Privátba írj.
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Sziasztok!
Holnap 17. kerületben autóban hölgyeket szopatnék.
Írj privátban, ha érdekel.
Üdv,
Arnold
Holnap 17. kerületben autóban hölgyeket szopatnék.
Írj privátban, ha érdekel.
Üdv,
Arnold
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok ma este Budakalász?

Sziaaztok,
Diszkrét pasi farkával játszanék,ki verném mű puncival,sok sikositóval.Helyem van Szentendrén
Diszkrét pasi farkával játszanék,ki verném mű puncival,sok sikositóval.Helyem van Szentendrén