A mai napon Budapesten vagy környékén csatlakoznék egy párhoz! Ha szimpatikus vagyok, keressetek bizalommal. Ápolt, igényes pasi vagyok.
A mai napon Budapesten vagy környékén csatlakoznék egy párhoz! Ha szimpatikus vagyok, keressetek bizalommal. Ápolt, igényes pasi vagyok.
Sziasztok!
Fiatal biszex párral ismerkednék,szeretnék kipróbálni enyhe Bi dolgot egy hármas keretein belül!
Fiatal biszex párral ismerkednék,szeretnék kipróbálni enyhe Bi dolgot egy hármas keretein belül!
Sziasztok!Pár holnap este,nudis fürdőzés,szex,cuckold...Heves megye
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten is és Kecskeméten is egyszerre?????? Nahát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 05:02
Törölt felhasználó (4669645)

Nővel leszek délelőtt a szabadba csatlakozik valaki pesten
24.-e estere keresem partnerem Bp-n
Sziasztok!
Sexpartnerem...partnereim keresnèm..ma de.!Bp.!
Sexpartnerem...partnereim keresnèm..ma de.!Bp.!
Sziasztok . Budapesti párt, hölgyet keresek!
Nővel leszek délelőtt a szabadba csatlakozik valaki pesten
Sziasztok. Ugyan egyedül de szívesen kényeztetném a hölgyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 04:28
Törölt felhasználó (4657899)
VIP

Két izmos férfit keresünk a hölgy részére hétvégén.utazni tudunk.
Sziasztok! Igényes, ápolt,39-178-82, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus, bisex, budapesti párt. Lehetőség szerint hosszútávú kalandozásra.
Két izmos férfit keresünk a hölgy részére hétvégén.utazni tudunk.
Sziasztok, van még valaki Budapesten?

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Hétvégén Super Racing Festivál (Túraautó & Kamion Eb) a Hungaroringen! Esetleg PUNCIS rajongó, aki kilátogatna?

Sziasztok cuckoldra keresnek nyitott párokat! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! A mai napon csatlakoznék egy kedves párhoz. Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Szexpartnerem...partnereim keresnék Ma du.!Bp.!
Szexpartnerem...partnereim keresnék Ma du.!Bp.!
Sziasztok Cegléd?pár,esetleg hölgy?