Sziasztok ...
Ma csepelen párokat hölgyeket fogadok minden jóra....
Ma csepelen párokat hölgyeket fogadok minden jóra....
Valaki aki segítene rajtam? 13.ker
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker? cumi ma?
13 ker? cumi ma?
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy?
Ma este pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra!
Gázkazán karbantartást vállalnék, párnak, hölgynek!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...
Fizetség: Csak kukkolás!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...

Fizetség: Csak kukkolás!
Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Olyan aktív/bi srácokat keresek, akikkel ki tudunk egy 3-4 fős kis csapatot alakítani eszement dugó bulikhoz smile 20-50 közötti nős apucik a kedvenceim és én is az övéké.. hely megoldható bp belváros. Dupla anál jeligére. Pussz
Sziasztok ! Budapesten keresek nagy méretet kedvelő nőt !
Ma este-----------Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Egy relaxáló pipa valakinek a közelből. Nálam.

Kifejezetten idős 60+ hölgy lenne a vágyam! Ha izgatna egy kemény kitartó farkú igényes pasi írj! Hölgyek/ párok jelentkezését várom!
Ma reggel 8 korul kanos pasi Dunakeszi kornyeken aki imadja ha bonyallal szopjak?
Privatban irj.
Privatban irj.
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednénk, Nagyméretű HELLYEL RENDELKEZŐ pasikkal is.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok, szívesen ismerkedek

Szia,
3asban keresünk bi és hetero alapon pasit....
Bizalom diszkréció alap.
zoltan103@citromail.hu email ra tudsz képet küldeni.
3asban keresünk bi és hetero alapon pasit....
Bizalom diszkréció alap.
zoltan103@citromail.hu email ra tudsz képet küldeni.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Gyerekek. Hát nem létezik ez a kibaszott, szájba vert helyzet. Nincs ilyen. 20 éve tolom éjszaka. Lányok, hölgyek, párok, ufók, rendőrök..... bárkit ha úgy van. Imádok nyalni, szerte szét kefélni is szeretek. Egyszerűen, megvagytok hallva. Adatlap.
Szexéhes, mindenre nyitott női szeretőmmel együtt keresünk nőt harmadiknak Budapesten... Írjatok privátban.