Holgyek parok. Ha meg leteznek valos tenyleg valos kereso emberek
Dányból szokott lenni itt valaki??
Diszk max!
Privátba írj!
Diszk max!
Privátba írj!
Pár ki benne lenne? Esti autózgatás a Népligetben, séta az erdőben,... izgat, ha meglátnak?

Sziasztok Rodoszra jön valaki?
Van itt olyan pár aki biszex pasit keres?
Sziasztok,
Ma este senki ?
Helyem van Szentendrèn.Bi uni vagyok
Ma este senki ?
Helyem van Szentendrèn.Bi uni vagyok
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok! Hölggyel - párral ismerkednék!
Sziasztok!
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Pár aki eljönne hozzám egy jó masszázsra? Helyem tudásom időm van! A többit majd meglátjuk!
Ma még aktuális.
ma valakik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 09:33

Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Szivesen fogadnék is ,helyem van.
Budán van helyem, szexmániákusok nem kiméljenek!
Ma este Szentendrén vki?
30 éves sportos bi srác vagyok.Helyem van
30 éves sportos bi srác vagyok.Helyem van

Ma estere keresunk lányt Bpen
sziasztok ma este raerö cuckoldra nyitott pár ahol a ferjet izgatná ha dugas kozben nyalhatnek? Hely kellene! utazni tudok!
Sziasztok ! Holnap estére keresnék 1 nőt kellemes iszogatásra , időtöltésre. Helyem lenne de utazni is szívesen utazok. Igényes normális férfiként keresek nőt. Remélem találok egy valós nőt aki találkozni is mer
Szexben odaadó kényeztető tipus vagyok. Szép napot mindenkinek

Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok! A mai nap folyamán Győr és 100 km-es körzetében csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, tapasztalattal rendelkező pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Ma este ----- Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
sziasztok
pest megyében ismerkednék 50-es 60-as 70-es párral .alkat nem számit.
pest megyében ismerkednék 50-es 60-as 70-es párral .alkat nem számit.