Ma vagy holnap pár vagy lány ráér ? 22cm
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
28eves sportos srác vagyok
Kék szem barna haj.
Sziasztok ma ester keresnek partnert , sokmindenre nyitott vagyok

Albertirsa környékén megmarkolásznék egy farkat mostanában
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket szinten izgatna a két farok egy punciban dolog? Hely kellene utazni tudok+
Sziasztok.Hölgyet vagy párt keresnék főleg napközbeni találkákra Budapesten a hölgy örömére.
Egyedülálló független monori ffi vagyok sok szabadidővel, hölgyet keresek akár tartósabb kapcsolatra is.
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Sziasztok titkárnőt keresek.Ha van olyan hölgy akit érdekelne munka és szex várom az üzenetèt . Helyszín Budapest
Köszönöm
Köszönöm
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Szívesen kényeztetnék hölgyet, pár csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Szopnék ma Monor,Vecsés,Tápióbicske,Nagykáta környékén
Sziasztok 26 éves pesti meleg srác keres jó farkú apukát
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Sziasztok ma estere keresnek partnert . 29 eves sokmindre nyitott vagyok

sziasztok
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
60 felet keresek hölgyet, rendszeres alkalmi együttlétre!
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?