Írj üzenetet
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 01. hétfő 16:05

Sziasztok!Szopás centrikus partneremet keresem aki imád hosszasan szopni!
Sziasztok!
Ingyenes, egész testes 1,5 órás sport vagy relax masszázs Budapesten. Tanultam és van masszázs ágyam, írj ha van kedved jönni. Ma estére van szabad időpontom.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Szopnék Bp. Helyem van 40 éves magas férfias vagyok. Diszkrécio, egészség adott elvárt. Anonim is lehehet az egész....
Mainap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 es férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Viberen " beszéltünk" szia után küldött fotót a farkáról
,ott ült a"baratnője" háttal 60-65 éves pali...
Azt hiszem ezekre mondják,hogy népművèszeti kancsó!

Azt hiszem ezekre mondják,hogy népművèszeti kancsó!
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
Sziasztok!Szopás centrikus partneremet keresem aki imád hosszasan szopni!
Sziasztok! Én egy vékony, sportos kivánós lány vagyok, ismerkednék vékony sportos fiatal pasikkal, irj üzit
))

Ma, M3,M0 vonzás körzetében keresem szexpartnerem, én aktív vagyok, 18/5 intimmel.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, Debrecenből tartok Tatabányára, M3 mentén, Ikea környéken keresem szopni vágyót. Vagy ha szeretnéd, harisnyás lábaim is kényeztethetőek, szívesen dugók is nőiben, de csak női rucisat.
Ma vagy holnapi nap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 és férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Baszó bika??