Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Szabadtéri elsősorban autós szexhez keresünk párokat, esetleg összeszokott baráti társaságot. Köszönettel fogadnánk infókat is arról hogy valaki ismer e ilyen helyeket ahol ismerkedni és szexelni is lehet?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Ma napközben valaki? Hely van
Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is aki beavatna Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Itt vagyok
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten valaki?

Most cumiznék, lovagolnék vékony fiatalt.
Sziasztok!Péntek estére keresünk hármasunkhoz,csinos hölgytaggal normál,sportos testalkatú párt Nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Heves megye
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
27 éves, vékony passzív vagyok
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Mára keresek partnert masztizni bpn.
Sziasztok. Péntek este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Pesten és környékén keresek elhanyagolt feleséget , csajszit , lányt , házaspárt cuckold szexre masszirozásra ! Maximális diszkrécióval dugnám , nyalnám , szopatnám...stb...stb... Akinek szüksége volna rá !
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
27 éves, vékony passzív vagyok.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Hölgy előtt kiverném,diszkréten.