Sziasztok.Ma estére keresünk párt magunk mellé.
Minden szóba jöhet.
Párom telt alkatú.
Érden tudunk fogadni titeket.
Minden szóba jöhet.
Párom telt alkatú.
Érden tudunk fogadni titeket.
Kérlek, ne írj szándékosan olyat, ami nem igaz.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 19:13

Tized annyiba kerül és a felhozatal kb úgyon olyan mint az általad felsoroltakban vagy még jobb !
Hello, valaki ma este ?
Tized annyiba kerül és a felhozatal kb úgyon olyan mint az általad felsoroltakban vagy még jobb !
(Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2022. 04. 09. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiktak, Sw4U, Dreamlend, a Glory nem swinger.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 09. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 18:41
Törölt felhasználó (4572992)

Sziasztok
Ma Budapesten hol találunk esetleg swingert vagy egy kis összejövetelt?

GloryCafe szombatonként egész jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 09. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 18:41
Törölt felhasználó (4572992)

Sziasztok

Sziasztok

Sziasztok.
Ma új csajommal keresünk estére párt.
30 as pár vagyunk 18 intimű pasi és teltebb alkatú lány.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Ma új csajommal keresünk estére párt.
30 as pár vagyunk 18 intimű pasi és teltebb alkatú lány.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Sziasztok! Peti vagyok, egy külföldön élő srác. Pár hét múlva átutazóban leszek pesten és lesz pár szabad órám. Mivel még sosem jártam klubban, arra gondoltam beugrom szétnézni a Glory Cafe-ba.
Olyan lányt/nőt keresek, aki szintént kíváncsi, de még nem mert vagy nem volt kivel elmenni ilyen helyre.
Fontos, hogy nekem ez főleg kívncsiságról szól! Tökéletesen megfelel, ha nem történik semmi, csak iszunk egy pohár bort, dumálunk egy kicsit és együtt szétnézünk. Minden más csak hab a tortán!
Olyan lányt/nőt keresek, aki szintént kíváncsi, de még nem mert vagy nem volt kivel elmenni ilyen helyre.
Fontos, hogy nekem ez főleg kívncsiságról szól! Tökéletesen megfelel, ha nem történik semmi, csak iszunk egy pohár bort, dumálunk egy kicsit és együtt szétnézünk. Minden más csak hab a tortán!

Mostanába női segget nyalnék
Sziasztok!
Ma-holnap este olyan Párhoz csatlakoznék akik,igényes,nagy méretű pasit keresnek!
Ma-holnap este olyan Párhoz csatlakoznék akik,igényes,nagy méretű pasit keresnek!
Sziasztok, Budapesti hölgy? Pár aki ffit keres?
ázsia novel ismerkednek vagy olyan pasival akinek lenne ilyen baratnoje!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Diszkréten nálam, a profil alapján
Kitartó ,nagy farokkal hölgyet kényeztetnék,ha lehet állandó partnert keresek,szerdán ,szombaton van szabadidőm,búvóhelyem a VII.ker-ben. Ápoltság higiénia fontos, Kor ,alkat mellékes. Imádok,nyalni ,kielégiteni a nőt maximálisan!! Pár is szóba jöhet a hölgy örömére.
Sziasztok! A mai napra napközben vagy akár éjszakára is,keresek szexre,kényeztetésre vágyó Hölgyet! Helyem van,de menni is tudok. Érezzük jól magunkat! Ismerkedés,iszogatás stb.További infók az adatlapomon.Privátban írj.
Szép napot. Mai nap párhoz csatlakoznék. Saját lakásom is van ha pl hely nem megoldható nektek.
Sziasztok!
Nagyon ápolt és sportos férfi partnert keres. Olyat aki mer is találkozni.
Nagyon ápolt és sportos férfi partnert keres. Olyat aki mer is találkozni.
Bpesti pár szombat estére keres egy kimondottan kis intimmel rendelkező fiút. Elvárás: vékony testalkat, 25-35 közti kor, max 175cm, intim 15 cm alatt. Hölgy tagunk örömére 38 éves vékony szőke. Amennyiben nem ismersz magadra ne írj!