Sziasztok. Ápolt és teljesen normális életvezetésű 40-es férfiként párokkal ismerkednék. Dunaharaszti és környéke.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!
Diszkréten nálam, a profil alapján
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.

Parokkal talalkoznek. Szeretem mindket nemet oralisan kenyeztetni. Lehte hetero is, de ne ellenkezz ha a par ferfitagjat is szopnam.
Bp, Pest megye környékén keresem játszótársam/társaim... Hölgy, pár, pasi is szóba jöhet... Lehet alkalmi, vagy hosszútávú is. Írj privátot.
VIGYÁZAT!!!! Egripár25 KAMU!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 02. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 12:06
Törölt felhasználó (4318932)

Valaki az aquaworldbe a felesegem oromere ma este???
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznèk ma dèlutàn!Bp.!
Pàrhoz csatlakoznèk ma dèlutàn!Bp.!
Sziasztok! Keresünk párommal LÁNYT harmadik beszállónak mindenki örömére

Ma dél fele pesten 6 kerbe megyek nagymellű 50 es nőhöz valaki odajönne
Kecskemét- Solt.jóképű méretes padit keresünk cuckoldra. Férj csak néző. Viberen vállald az arcod.
Lányok és Párok leveleit várjuk privátban........
Sziasztok. Újpesten és környékén párral, hölggyel ismerkednék.
Budán keresek szexpartnert, hely van!
36 éves sportos ápolt férfi vagyok szívesen csatlakoznék ma párhoz! Utazni és fogadni is tudok
Sziasztok! Uni Bi pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj, ha ma este még mobil vagy. Észak-Kelet Pest megye.
Kellemes estét. Keresek párt és hölgyet, ha van valakinek kedve, ismerkedhetnénk.
PÁRhoz beszállnék csinos feleség dupla élveztetésére, 20/6 kellemesen vastag mérettel
.
Privátban keressetek! Utazni tudok, tudom mit szeretnék, de nem rohanok sehova, akár egész éjszaka is ok

Privátban keressetek! Utazni tudok, tudom mit szeretnék, de nem rohanok sehova, akár egész éjszaka is ok