Sziasztok!
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Idősebb 60+ Párral szeretnék ismerkedni. 50 - es Férfi vagyok.
Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Ma este biszex srácot keresek dél Pesten.
2025.02.15.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:Valentin napi swinger,és wellness est!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,swinger.)
22.00 tól 2.00 ig A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye:Valentin napi swinger,és wellness est!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,swinger.)
22.00 tól 2.00 ig A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Velem ugyan ezt játszotta el!!
(Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 01:40

Helló. Én benne lennék az orálban. Beszéltünk is de még válaszra sem méltattál mikor képet küldtem. Ha nem vagyok szimpatikus akkor legalább írtad volna hogy köszi nem.
Sziasztok !
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
Februar 15.-en pesten bulizunk beoltozos farsangi buliban a durer kertben ! Keresunk olyan fiatal hellyel rendelkezo max 35 eves part, akiknek lenne kedve velunk talalkozni , bulizni es elvezni egymas tarsasagat! Privatban varjuk a megkereseseket!
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Senki?
Autós kaland?
Sziasztok
Szeretne valaki mostanában szopni
Szeretne valaki mostanában szopni
Sziasztok ma cumiznek autóban Esztergom és környékén! Csajosan
sziasztok! ismerkednék egyedülálló nőként, magas, vékony srácokkal max. 38 éves korig, köszönöm

Kerek formás, milf popsipuncit kellene ma karbantartani. 30-40-es belevaló pasit keresek, bp belváros…
Sziasztok
Mai nap 17:30 fele szopatnék a reptérnél,Pécelen,Vecsésen, Dél Pesten
Mai nap 17:30 fele szopatnék a reptérnél,Pécelen,Vecsésen, Dél Pesten
magas potens pasi keres
képek adatlapon

Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Keresek egy belevaló nőt, aki valódi nő! Beszélgetés és ha benne van, akkor pici rosszalkodás.
Budapesten nálam, vagy nálad. Pussza
Budapesten nálam, vagy nálad. Pussza
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék párhoz, találkoznék hölggyel. Helyem is van